Vijver

De spannende wereld van het water

Waterplezier kent veel gezichten. Ze verschillen net zo van elkaar als waterplezier-wensen van elkaar verschillen: uitgebreide waterlandschappen, tuinvijvers met beekloop en fonteinen, vijvers met vissen, fonteininstallaties met gesloten waterreservoir voor jonge gezinnen of royale zwemvijvers voor een duik in het koele nat. Iedereen kan zijn droom waar maken.

Natuurlijk zwemmen in eigen tuin

Water natuurlijk beleven is een genot voor degene die rust zoekt én voor degene die van zwemmen houdt, want een zwemvijver geeft een gevoel van welbehagen, gewoon door de ontspanning en het plezier in eigen tuin. ´s Morgens een paar baantjes trekken, ´s middags hebben de kinderen waterpret en ´s avonds, in de mooie zomernacht, is er een stijlvol feest aan het water ? een zwemvijver biedt vele aangename mogelijkheden.

Water in zijn mooiste vorm

Om het even, of u voor een moderne rvs waterval of een klassieke bronsteen kiest - een fontein vormt in ieder geval een highlight in uw tuin. En ook op plaatsen met weinig ruimte is alles mogelijk: door een fontein in een bed van kiezelstenen wordt uw terras snel en gemakkelijk een moderne wateroase.

 

Van den Broek Bestratingen is dealer van het merk Oase Living water, compleet assortiment voor uw vijver;

* Fonteinen en fonteinpompen

* Filter- en beeklooppompen

* Filters en beluchters

* Reinigen en onderhouden

* Verlichting en stroom

* Vijverbouw en decoratie

Producten voor Vijver

 • Swimskim

  Swimskim

  Bladeren, stuifmeel of ook andere voedingsstoffen voor algen komen via het oppervlak in het vijverwater terecht. OASE skimmers verwijderen deze vuilpartikelen krachtig en effectief van het wateroppervlak naar de opvangkorf. Zo wordt het vuil uit het ecosysteem van de vijver verwijderd, voordat het vuil het systeem kan belasten. Duidelijk betere waterkwaliteit en zichtdiepte door een reducering van de voedingsstoffen. Geschikt voor vijvers met een oppervlak van 25 m2. Krachtige aandrijving door een 2500 liter circulatiepomp. Inclusief injector voor de zuurstofvoorziening van de vijver. Fijne spons voor mechanisch-biologische filtering. IJsvrijhouder functie door waterbeweging. Makkelijk te onderhouden door verwijderbare opvangkorf. Past zich automatisch aan elke waterstand aan.

   

  Nu ook te verkrijgen het grote broertje SwimSkim CWS voor oppervlaktes tot 50 m2.        

  Oase Living Water
 • IJsvrijhouder

  IJsvrijhouder

  Ice-Free - Ademhalen in de winter

  De winter is uiteraard de rustigste tijd van het jaar. Dit geldt ook voor de vijver en het vijveronderhoud. Desondanks moet u de tuinvijver en zijn bewoners op koudere temperaturen en vorst voorbereiden. Plaats gevoelige vissen in een warmer bassin. De vissen die in de vijver overwinteren, hebben minstens 1 meter waterdiepte nodig, om zich ondanks de ijslaag voldoende te kunnen bewegen. Zorg ervoor dat zich steeds een klein gat in de ijslaag bevindt, zodat de vijverbewoners goed kunnen ademen en rottingsgassen kunnen ontsnappen. Hier helpt een ijsvrijhouder uit de OASE IceFree serie.

  Oase Living Water

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.