Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Composiet WPC terrasplanken Fiberdeck®

Fiberdeck ontwikkelt en levert hoogwaardige producten die lang mee gaan met een zo min mogelijke belasting voor het milieu. Omdat onze natuurlijke hulpbronnen beperkt zijn, moeten we ze behouden voor toekomstige generaties en grondstoffen recyclen. De producten zijn voor 95% vervaardigd uit gerecycled plastic afval en restmateriaal uit FSC gecertificeerde houtproducties. Continu wordt gezocht naar verbetering en innovatie, om de duurzaamheid van de producten te verbeteren en de toepassing ervan te vereenvoudigen. Het Fiberdeck-assortiment wordt ontwikkeld door een jong en dynamisch team, waarbij duurzaamheid en kwaliteit centraal staan.

VOORDELEN IN VERGELIJKING MET ANDERE WPC-PLANKEN

  • AL MEER DAN 10 JAAR BEWEZEN KWALITEIT
  • 20 JAAR GARANTIE OP KLEUR
  • UNIEKE KLEUREN MET EEN NATUURLIJKE STRUCTUUR
  • GEGARANDEERD VRIJ VAN PVC EN FORMALDEHYDE
  • VLEKBESTENDIG EN ONDERHOUDSARM
  • ZEER STABIEL
  • SNELLE EN EENVOUDIGE MONTAGE

Premium| Wpc-terrasplanken

De Fiberdeck PREMIUM composiet vlonderplanken heeft twee toepasbare zijdes. Met aan een zijde de natuurlijke houtlook en aan de andere zijde een oppervlak met een afwisselend patroon van inkepingen die zorgen voor een speelse uitstraling. De PREMIUM plank is verkrijgbaar met ronde holle kamers of massief en in de kleuren: Teak, Ipé, Red Cedar, Dark Grey en Light Grey

Harmony| Wpc-terrasplanken

De Harmony WPC terrasplanken zijn rondom voorzien van een extra harde co-extrusie beschermlaag. Door de unieke structuur zijn deze terrasplanken naganoeg niet van echt hout te onderscheiden. Beide zijden kunnen worden toegepast, de zijde met de houtnerfstructuur heeft een slipweerstandklasse R11. De zeer harde en sterke terrasplanken met «hardcap» zijn in 3 natuurlijke (multicolor) kleuren beschikbaar.

Vintage| Wpc-terrasplanken BI-COLOR Terrasplanken |1 Plank met 2 kleuren

De Fiberdeck Vintage WPC terrasplanken hebben de structuur van verouderde hardhouten terrasplanken. De unieke en authentieke structuur zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De kwalitatief hoogwaardige massieve terrasplanken zijn beschikbaar in 4 natuurlijke kleuren. Vanaf 2024 zijn de vintage terrasplanken beschikbaar in een Bi-Color uitvoering, de terrasplank is voorzien van 2 kleuren. De co-extrusielaag garandeert de kleur gedurende 20 jaar zonder extreme vervaging. het vintage geborstelde opppervlak geeft de terrasplank een matte uitstraling met een natuurlijke structuur. Uiteraard zijn bijpassende kantplanken beschikbaar om het terras netjes af te werken.

Meer informatie over Fiberdeck® WPC terrasplanken of Boston Combi Schermen advies nodig? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showtuin om deze unieke serie te komen bekijken, wij helpen je graag.

Aanleg van uw Fiberdeck® WPC terrasplanken of Boston Combi Schermen is bij ons ook mogelijk, wij werken met zeer ervaren stratenmakers en hoveniers die het vak sierbestrating, het leggen van vlonderterrassen en het plaatsen van wpc shermen tot in de puntjes beheersen. Kom langs in onze showtuin, maak een keuze voor uw Fiberdeck® WPC terrasplanken of Boston Combi Schermen en vraag vrijblijvend een offerte voor de levering en/of aanleg van uw project.

My Deck Planner & My Fence Planner

Probeer de My Deck Planner en de My Fence Planner, snel en gemakkelijk. Bereken al uw benodigdheden en start met bouwen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

                                   

Bekijk meer productgroepen in de categorie Composiet tuinmaterialen