Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Boston - Composiet schutting

Een modulaire en eigentijdse tuinafscheiding

De Fiberdeck BOSTON tuinschermen van houtcomposiet bieden privacy en verfraaien tegelijkertijd uw tuin. De ongeëvenaarde duurzaamheid is gegarandeerd.

Onze tuinschermen van composiet zijn tijdloos en toch eigentijds, met een combinatie van gecoëxtrudeerde wpc schermprofielen bedekt met een beschermende coating en duurzame aluminium schermprofielen die tegen slechte weersomstandigheden bestand zijn. De kenmerken van onze tuinschermen van composiet maken dat we ze 20 jaar lang kunnen waarborgen tegen vlekken en verkleuring;

De BOSTON tuinschermen kunnen samengesteld worden door de verschillende schermprofielen en decopanelen met elkaar te combineren De composietplanken hebben een geborsteld uiterlijk, verkrijgbaar in vier kleuren: Dark Grey, Light Grey, Teak en Ipé, te combineren met aluminium planken die uw tuinafscheiding extra stevig maken.

Vier aluminium decopanelen – PAXOS, HERA, LAMIA, CRIOS – zorgen voor een hedendaagse en luchtige optiek. De BOSTON-tuinschermen van composiet geven uw tuin gegarandeerd een stijlvolle look, door de leefruimte op een mooie manier af te bakenen.

Nieuw in 2024 Boston Helios | Haal energie uit eigen tuin

Met de Helios modules, voorzien van zonnecollectoren, presenteert Fiberdeck® een belangrijke innovatie voor omheiningen en tuinschermen. Combineer tot 6 zonnemodules om uw eigen energie in de tuin op te wekken.

De zonnestralen worden door unieke techniek verticaal opgevangen. Dankzij een innovatieve montagemethode zijn de kabels ontzichtbaar. Eén module vervangt drie schuttingprofielen van 21x160 mm

  • 100 W OP 0,76 VIERKANTE METER
  • STANDAARD AANSLUITING TYPE MC4/MC3
  • GEÏNTEGREERDE RETOUR, ALLE KABELS BLIJVEN IN HET SCHERM.
  • STANDAARDOMVORMER KAN WORDEN GEBRUIKT VOOR FEED-IN OF TUINGEBRUIK.
  • ZEER EENVOUDIGE INSTALLATIE.

 

 

 

My Deck Planner & My Fence Planner

Probeer de My Deck Planner en de My Fence Planner, snel en gemakkelijk. Bereken al uw benodigdheden en start met bouwen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

                               

Bekijk meer productgroepen in de categorie Composiet tuinmaterialen