Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Terrastegels Breda

GROOT ASSORTIMENT TERRASTEGELS BREDA

Bij Van den Broek Bestratingen nabij Breda kunt u verschillende terrastegels kopen. Waar u voor kiest is afhankelijk van uw wensen. Bij Van den Broek Bestratingen in de buurt van Breda helpen wij u graag met het uitkiezen van de tuintegels die voldoen aan uw wensen en die uw tuin een volledige nieuwe uitstraling geven!

TERRASTEGELS KOPEN IN DE BUURT VAN BREDA

In onze vestiging nabij Breda hebben wij een groot assortiment terrastegels. Bij ieder materiaal kunnen wij u belangrijke informatie bieden, zoals voordelen, nadelen, informatie over het voegen én over het onderhoud. Wij hebben onder andere betaalbare tuintegels van de volgende materialen:

  • Betonnen tegels
  • Leisteen tegels
  • Keramische tegels
  • Natuursteen tegels

Waar u ook voor kiest: wij zorgen ervoor dat uw nieuwe bestrating van hoogwaardige kwaliteit is en voldoet aan uw wensen. Weet u nog niet welke tegels bij uw tuin en uw stijl passen? Wij adviseren u graag bij deze keuze! U bent van harte welkom in onze showtuin in Sprundel voor advies en meer informatie.

ADVIEZEN OVER NIEUWE TUINTEGELS

De mogelijkheden op het gebied van tuintegels zijn eindeloos! Weet u welke tegels u wilt? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvende offerte. Op onze website vindt u al een zekere impressie, maar voor meer informatie en het volledige assortiment bent u van harte welkom in onze showtuin. Vanuit onze vestiging voorzien wij u van de nodige informatie. Wij zijn gevestigd in Sprundel, nabij Breda en helpen u graag!

Of neem alvast een kijkje in onze webshop voor meer tuininspiratie. Je tuin, daar word je blij van!

 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.