Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Sierbestrating Beton

Sierbestratingsspecialist voor de regio Breda en Roosendaal

Van den Broek Bestratingen is al meer dan 50 jaar de sierbestratingsspecialist in West Brabant. Voor de regio's Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Rucphen en Halderberge zijn wij de naam voor keus en kwaliteit in sierbestrating!

Betonnen sierbestrating

Betonnen sierbestrating wordt gemaakt van lokale Nederlandse grondstoffen zoals zand, cement, water en natuurlijke kleurstoffen. Door moderne productietechnieken is het mogelijk om sierbestrating te maken in veel verschillende formaten, trendy kleuren en deze verder vervolgens te verfraaien of te verduurzamen door allerlei bewerkingen zoals stralen, wassen, slijpen, borstelen of verouderen. Sierbestrating wordt in sommige gevallen ook wel behandeld met beschermende impregneringen of coatings. De meeste sierbetonstenen zijn zes centimeter dik.

 

 

Showtuin met laatste tuintrends

Wij raden u aan om langs te komen in onze prachtig aangelegde showtuin met de allerlaatste tuintrends op het gebied van sierbestrating om zo tot een weloverwogen keuze te komen. Van te voren alvast inspiratie opdoen? Dat kan in onze webshop, hier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen.

Aanleg van uw bestrating is ook mogelijk, wij werken met zeer ervaren stratenmakers die het vak sierbestrating tot in de puntjes beheersen. Kom langs in onze showtuin, maak een keuze voor uw sierbestrating, vraag vrijblijvend een offerte voor de levering en/of aanleg van uw bestrating.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.