Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Siergrind kopen

Bij Van den Broek Bestratingen nabij Breda en Roosendaal kunt u vele soorten siergrind kopen. Siergrind kent vele toepassingen:

  • in de tuin
  • op de oprit
  • op de tuinpaden  

Een voordeel van grind en split is dat water snel kan worden afgevoerd, zodat er geen plassen gevormd worden. Wist u al dat grind tevens een beveiligende werking heeft voor de tuin? Dieven komen immers niet ongehoord over het tuinpad heen! Grind kopen is daarom een goede investering voor uw tuin.

GRIND EN BENODIGDHEDEN KOPEN IN DE REGIO VAN BREDA EN ROOSENDAAL

In het assortiment van Van den Broek Bestratingen vindt u naast siergrind diverse benodigdheden op het gebied van grind. Deze producten zorgen voor optimaal behoud van het grind in de tuin en zijn tevens mooie toevoegingen aan het grindpad:

Grindstabilisatie zoals grindplaten zorgt ervoor dat u niet wegzakt in het grind. Het antiworteldoek voorkomt dat er onkruid door het grind omhoog komt. De keien geven uw tuin een stoere en robuuste uitstraling. Meer over het leggen van grind en de benodigdheden leggen wij u graag uit in onze showroom!

SIERGRIND KOPEN BIJ VAN DEN BROEK BESTRATINGEN

Weet u al wat voor soort grind u wilt in de tuin? En bent u benieuwd hoe dit combineert met andere sierbestrating van Van den Broek bestratingen? Kom dan langs in onze showroom, dan helpen wij u graag bij de juiste keuze en informatie!

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.