Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Smartton

Smartton nabehandelde bestrating | Duitse kwaliteit voor een betaalbare prijs

Een strak terras met de Smartton serie van Redsun geeft een prachtig plaatje als het gaat om degelijkheid, strakke en moderne vormgeving en niet in het minst gebruikscomfort. Het zijn de beste betontechnieken die toegepast worden op de Smartton sierbestrating met een opgeperste laag van fijne structuur beton met granulaten. Met het diverse programma in maten, diktes en kleuren kan er flink gecombineerd worden bij de aanleg van uw droomtuin. Het resultaat is sierbestrating met een authentieke uitstraling die perfect aansluit op de rest van je tuin. Dankzij de diverse formaten niet alleen geschikt voor kleine, maar ook voor grote oppervlaktes.

Softtouch Footcomfort

Nadat de Smartton sierbestrating geperst is, wordt het betonoppervlak geborsteld. Hierdoor voelt de Smartton sierbestrating satijnzacht aan en is het zelfs op blote voeten een genot om over heen te lopen. En een leuke bijkomstigheid is dat de kleuren van de Smartton sierbestrating hierdoor versterkt worden.

Hydrofoob

In het betonmengsel wordt een hoogwaardig hydrofobeermiddel toegevoegd, waardoor de poriën in de deklaag afgedekt worden en aanhechting minder kans krijgt. De Smartton sierbestrating zijn daardoor eenvoudiger te reinigen. De hydrofobering maakt het schoonmaken een stuk minder vervelend en tijdrovend.

Dubbel Geïmpregneerd

Door een dubbele toepassing van een transparante, hoogwaardige impregnering wordt de Smartton sierbestrating beschermt tegen vervuiling.
Het indringen van water en vervuiling wordt tegengehouden, waardoor onderhoud tot een minimum wordt beperkt. Echter vervuiling hou je in weer en wind natuurlijk nooit tegen. Vlekken zijn gemakkelijker te verwijderen omdat vloeistoffen op het oppervlak blijven staan en niet in de steen dringen.

Belangrijk: organisch vuil (bijvoorbeeld bladeren en vogelpoep) op de tegels dien je frequent te verwijderen. Zelfs al is de tegel geïmpregneerd, er zal vlekvorming ontstaan als je niet met regelmaat organisch vuil van de tegels verwijderd.

Voor iedere stijl

Met de kleuren Kilimanjaro, Mount Blanc & Sierra Madre worden mediterrane levensstijl en persoonlijke schoonheid werkelijkheid. Op deze tegels voel je je als op vakantie. De zomerse tinten doen denken aan zonnige avonden met vrienden, tapas en streekwijnen. Gaat je voorkeur uit naar een meer moderne tuin, kies dan voor de ingetogen en tijdloze kleuren Mount Everest, Amiata, Matterhorn of Mount Victoria deze passen perfect in de huidige tuinarchitectuur.

 

Eigenschappen Smartton Sierbestrating van Redsun

  • Voorzien van een hoogwaardige deklaag
  • Strak afgewerkt met afstandhouders
  • Diverse maten en kleuren
  • Dubbel geïmpregneerd
  • Meervoudig geborsteld oppervlak
  • Hydrofoob (water- en vuilafstotend)
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Blijft jarenlang mooi van kleur
  • Ideaal voor looppaden, terras en oprit

 

De Smartton vlak serie bestaat uit de XXXS lijn (3 cm dik), XXS lijn (4 cm dik), XS lijn (5 cm dik) en uiteraard de 6 cm dik. Daarnaast zijn er ook een aantal maten, waaronder een mooi banenverband, leverbaar in 8 cm dik.

Bij Van den Broek Bestratingen in Sprundel (nabij Roosendaal en Breda) vindt u een groot assortiment van verschillende soorten sierbestrating: van getrommelde bestrating tot strakke tegels zoals de topcollection Smartton "Living Outside".

Onze medewerkers geven u graag meer informatie en advies over de verschillende soorten sierbestrating in ons assortiment.

Aanleg van uw bestrating is ook mogelijk, wij werken met zeer ervaren stratenmakers die het vak sierbestrating tot in de puntjes beheersen. Kom langs in onze showtuin, maak een keuze voor uw sierbestrating, vraag vrijblijvend een offerte voor de levering en/of aanleg van uw bestrating.

 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.