Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Terrastegels Roosendaal

GROOT ASSORTIMENT TERRASTEGELS

Bent u op zoek naar terrastegels in de omgeving van Roosendaal? Dan bent u bij Van den Broek Bestratingen nabij Roosendaal en Breda aan het juiste adres! Wij hebben een groot aantal verschillende terrastegels in ons assortiment. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij u graag bij het uitkiezen van de juiste tuintegels. Of u nu voorkeur geeft aan een luxe uitstraling, of een natuurlijke uitstraling; wij helpen u graag verder!

TERRASTEGELS KOPEN IN DE BUURT VAN ROOSENDAAL

Met nieuwe terrastegels geeft u uw tuin een hele andere uitstraling. U geniet weer optimaal van het buitenleven en de tuin staat er netjes bij! In onze showroom nabij Roosendaal hebben wij een groot assortiment terrastegels. Zo hebben wij onder andere:

Voor het volledige aanbod bent u van harte welkom in onze showtuin! Ieder materiaal heeft zijn kenmerken en voor- en nadelen. Daarnaast veranderen de kleuren en het materiaal van de sierbestrating ook de uitstraling van de tuin. Daarom is het belangrijk om terrastegels te kiezen die bij uw stijl en wensen passen. Geef uw tuin precies de gewenste uitstraling met nieuwe terrastegels. Wij informeren u graag over andere kenmerken zoals onderhoud.

LAAT U ADVISEREN OVER DE JUISTE TUINTEGELS

Onze uitgebreide showtuin met de laatste tuintrends is gevestigd in Sprundel nabij Roosendaal en daar helpen wij u graag bij al uw vragen en keuzes. Voor de nodige informatie en adviezen bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust langs in onze vestiging! Weet u al welke tuintegels u wilt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Of neem alvast een kijkje in onze webshop voor meer tuininspiratie. Je tuin, daar word je blij van!

 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.