Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Tuinverlichting Breda

Tuinverlichting oftewel buitenverlichting vindt u bij Van den Broek Bestratingen in de buurt van Breda en Roosendaal van het hippe merk In-Lite bekend van Eigen Huis en Tuin. Tuinverlichting kan ervoor zorgen dat u ’s avonds goed zicht hebt én dat u langer buiten kunt zitten. Daarnaast geeft tuinverlichting veel sfeer, veiligheid én kunt u bepaalde elementen extra benadrukken. Met tuinverlichting kunt u de inrichting van uw tuin helemaal compleet maken!

Tuinverlichting kopen in de buurt van Breda

De prijs van tuinverlichting is afhankelijk van de hoeveelheid licht en de soort lampen die u in uw tuin wilt. Voordat u tuinverlichting gaat aanschaffen in onze vestiging nabij Breda en Roosendaal is het handig om een lichtplan te maken. Voor advies over het aanleggen van tuinverlichting kunt u bij Van den Broek Bestratingen nabij Breda langskomen. In het lichtplan komen de belangrijkste elementen van de tuin aan bod. Daarna wordt de toepassing van de buitenverlichting bepaald.

Verschillende soorten tuinverlichting

Wij hebben diverse soorten tuinverlichting in ons assortiment, zoals:

  • Grondspots
  • Staande lampen
  • Wandlampen
  • Buitenspots
  • Onderwaterverlichting

Daarnaast hebben wij onderhoudsproducten in ons assortiment en helpen wij u bij het opstellen van het lichtplan.

Tuinverlichting om uw tuin af te maken

Wilt u grondspots in uw terras verwerken, staande lampen langs uw tuinpad of wilt u gewoon buitenspots gebruiken om bepaalde planten of bomen meer nadruk te geven? U vindt het allemaal in ons grote assortiment tuinverlichting nabij Breda. Kom langs in onze showroom om u te laten adviseren, dan helpen wij u bij het lichtplan. U kunt tevens een vrijblijvende offerte aanvragen. Graag tot ziens bij Van den Broek Bestratingen in Sprundel!

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.