Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

 • Je tuin,

  daar word je blij van!

Tuinverlichting

Kijk wat buitenlicht kan doen

Zonder licht zien we de wereld waarin we leven niet. Licht is onmisbaar, binnen én buiten. Er wordt tegenwoordig veel tijd besteed aan de buitenverlichting. De buitenverlichting moet effectief zijn en sfeervol. Overdag geniet je volop van je huis, interieur en natuurlijk je buitenruimte. Wanneer de avond valt, creëer je met goede tuinverlichting comfort, veiligheid en sfeer.  Met buitenverlichting van In-lite komt je tuin 's avonds volop tot leven met licht. Kijk wat licht kan doen!

De basis voor het lichtplan vormt het tuinontwerp met daarop de belangrijkste onderdelen van de tuin, zoals terras, tuinpad, deuren, schutting, bloembak, vijver, ornamenten en beplanting. Daarna wordt de toepassing van de buitenverlichting bepaald.

Wij vinden dat iedere tuin licht verdient.. Met het LED assortiment van In-Lite is het mogelijk om een complete tuin te verlichten. Hoeveel verlichting je kiest, hangt uiteraard af van je smaak en je budget. Daarnaast kun je er natuurlijk voor kiezen om klein te beginnen en later je verlichting uit te breiden.

De produkten van In-Lite komen regelmatig voorbij in de uitzendingen van Eigen Huis en Tuin, het klusprogramma van RTL4 en In-lite werkt sinds 2106 ook samen met vtwonen.nl

Laat u inspireren door "The Book of In-Lite"

Het complete assortiment vindt u ook in onze webshop.

Waarom kiezen voor tuinverlichting van In-lite?

 • Kwalitatief Nederlands design
 • Duurzaam en energiezuinig
 • Makkelijk aan te leggen
 • Veilig voor mens en dier
 • Gebaseerd op laagspanning
 • Hoogwaardige LED lichtbronnen
 • Eenvoudig aan te passen en uit te breiden
 • 5 jaar garantie

Top 3 redenen tuinverlichting

Licht is in de eerste plaats functioneel; het creëert immers meer zicht.Buitenverlichting maakt dat je de auto naar de juiste oprit stuurt, het pad naar de voordeur ziet en het sleutelgat kunt vinden. Dat maakt het leven een stuk makkelijker!

s Avonds heerlijk eten en drinken met familie of gezellig bijpraten met vrienden; op mooie dagen geniet je met sfeervolle verlichting extra lang van het buitenleven. Het jaar rond zorgt buitenverlichting ervoor dat je vanuit huis een mooi verlichte tuin in kan kijken. Zo betrek je de tuin ook bij het leven binnenshuis.

Wist je dat tuinen zonder licht aantrekkelijker zijn voor inbrekers? Uit onderzoek is gebleken dat het aantal woninginbraken steevast stijgt vanaf oktober en inbrekers actiever zijn in de herfst- en wintermaanden wanneer het vroeger donker is. Het is bewezen dat de aanwezigheid van buitenverlichting de kans op inbraak aanzienlijk verkleint. Voldoende verlichting zorgt dus voor een veiligere woonomgeving.