Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Tuinverlichting

Kijk wat buitenlicht kan doen

Zonder licht zien we de wereld waarin we leven niet. Licht is onmisbaar, binnen én buiten. Er wordt tegenwoordig veel tijd besteed aan de buitenverlichting. De buitenverlichting moet effectief zijn en sfeervol. Overdag geniet je volop van je huis, interieur en natuurlijk je buitenruimte. Wanneer de avond valt, creëer je met goede tuinverlichting comfort, veiligheid en sfeer.  Met buitenverlichting van In-lite komt je tuin 's avonds volop tot leven met licht. Kijk wat licht kan doen!

De basis voor het lichtplan vormt het tuinontwerp met daarop de belangrijkste onderdelen van de tuin, zoals terras, tuinpad, deuren, schutting, bloembak, vijver, ornamenten en beplanting. Daarna wordt de toepassing van de buitenverlichting bepaald.

Wij vinden dat iedere tuin licht verdient.. Met het LED assortiment van In-Lite is het mogelijk om een complete tuin te verlichten. Hoeveel verlichting je kiest, hangt uiteraard af van je smaak en je budget. Daarnaast kun je er natuurlijk voor kiezen om klein te beginnen en later je verlichting uit te breiden.

In-lite en Eigen Huis en Tuin

De produkten van In-Lite komen regelmatig voorbij in de uitzendingen van Eigen Huis en Tuin, het klusprogramma van RTL4 en In-lite werkt sinds 2016 ook samen met vtwonen.nl

Laat u inspireren door "The Book of In-Lite"

Waarom kiezen voor tuinverlichting van In-lite?

  • Kwalitatief Nederlands design
  • Duurzaam en energiezuinig
  • Makkelijk aan te leggen
  • Veilig voor mens en dier
  • Gebaseerd op laagspanning
  • Hoogwaardige LED lichtbronnen
  • Eenvoudig aan te passen en uit te breiden
  • 5 jaar garantie


Wist je dat tuinen zonder licht aantrekkelijker zijn voor inbrekers? Uit onderzoek is gebleken dat het aantal woninginbraken steevast stijgt vanaf oktober en inbrekers actiever zijn in de herfst- en wintermaanden wanneer het vroeger donker is. Het is bewezen dat de aanwezigheid van buitenverlichting de kans op inbraak aanzienlijk verkleint. Voldoende verlichting zorgt dus voor een veiligere woonomgeving.

Meer informatie en inspiratie vindt u op de website van In-lite.

Het complete assortiment vindt u ook in onze webshop.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment