Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Getrommelde stenen

Voor een romantische of klassiek uitstraling

Dankzij een speciale behandeling, de stenen worden door het trommelen bewust beschadigd,lijken getrommelde stenen al vele jaren oud en daarom op de klassieke oud gebakken stenen. Hierdoor ontstaat bij het gebruik van deze steen in uw tuin of terras al snel een sfeervol nostalgisch geheel.

Bijzonder geschikt voor wie zijn tuin een romantisch of klassieke uitstraling wil geven. Ten opzichte van gebakken bestrating is trommelsteen een zeer goed en betaalbaar produkt, ook is er meer keuze in formaten en (frisse) kleuren.

Voor meerdere toepassingen te gebruiken

De trommelsteen laat zich eenvoudig lijmen of metselen, waardoor borders in dezelfde steen en kleur kunnen worden gemaakt. Deze gewilde en nog immer populaire en trendy getrommelde steen is in vele maten bijv. dikformaat, keiformaat en waalformaat en diverse trendy kleuren te verkrijgen bij Van den Broek Bestratingen. Door de formaten 20x20, 20x30 en 30x40 te combineren wordt bijv. een wildverband van getrommelde stenen gerealiseerd.

 

Wij raden u aan om langs te komen in onze prachtig aangelegde showtuin met de allerlaatste tuintrends op het gebied van sierbestrating om zo tot een weloverwogen keuze te komen. Van te voren alvast inspiratie opdoen? Dat kan in onze webshop, hier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen.

Aanleg van uw bestrating is ook mogelijk, wij werken met zeer ervaren stratenmakers die het vak sierbestrating tot in de puntjes beheersen. Kom langs in onze showtuin, maak een keuze voor uw sierbestrating, vraag vrijblijvend een offerte voor de levering en/of aanleg van uw bestrating.

 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.