Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Tuinhuis kopen Roosendaal

Bij Van den Broek Bestratingen nabij Roosendaal kunt u een tuinhuis of blokhut kopen voor veel verschillende functies. Een simpele blokhut kan prima voor praktische doelen gebruikt worden. Denk aan opbergruimte voor fietsen en gereedschap, of voor uw tuinmeubelen. Maar u kunt nog veel meer met een tuinhuis doen; wij helpen u graag bij het vinden van een geschikt tuinhuisje!

Een veelzijdig tuinhuis kopen in de buurt van Roosendaal

Een tuinhuis kunt u nabij Roosendaal kopen voor verschillende doelen. U kunt hier bezoek ontvangen of uw atelier of kantoor in houden. Combineer een tuinhuisje met een terrasoverkapping, dan heeft u snel een buitenverblijf. Een blokhut of tuinhuis is tevens goed te gebruiken als buitenkeuken of opslag ruimte! Een tuinhuis kopen nabij Roosendaal kan dus om verschillende redenen een goede aanvulling op uw tuin zijn.

Een blokhut met overkapping

Een blokhut dient uitstekend als tuinhuis. Met een overkapping eraan vast is dit te gebruiken als recreatie huisje in eigen tuin. De blokhutten zijn wind- en waterdicht en bieden u een hoop extra ruimte om in op te bergen of te recreëren. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld een metalen tuinhuis, als dit beter bij uw voorkeuren past.

Ook voor kleine tuinen!

Voor kleine tuinen in of om Roosendaal kunt u een tuinhuis kopen. Het is wel handig om voor het plaatsen van een tuinhuisje in uw tuin even te kijken of u een vergunning nodig heeft! Bij onze vestiging nabij Roosendaal adviseren wij u graag over de verschillende soorten blokhutten en tuinhuizen die we hebben, zo heeft u genoeg informatie om uw ideale tuinhuis te kopen.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.