Lijm en voegmiddelen

Voegmortel - voor een mooie strakke bestrating

Met een voegmortel voor sierbestrating  zorgt u voor een mooie, gladde bestrating of een strak gemetseld muurtje. Voegmortels voegt u tussen uw terrastegels. Hierdoor wordt uw bestrating een mooi geheel, ook hoeft u de komende jaren geen onkruid meer te wieden. U bent namelijk verzekerd van een onkruidvrij terras. Van den Broek Bestratingen heeft voor de verschillende soorten bestrating vanzelfsprekend een verschillende voegmortel.

Polymeerkit - IJzersterk en makkelijk in gebruik

Polymeerkit , een hoogwaardige steenlijm, ijzersterke 1 component lijm- en voegkit op basis van MS polymeer. Het product is reukloos, siliconen, oplosmiddel, ftalataat en isocyanaat vrij. Het uitharden gebeurt door een reactie met luchtvocht en na uitharding vormt het een duurzaam, elastisch rubber welke schuur- en overschilderbaar is. Vorstbestendig en ook geschikt voor natuursteen.

Gator Sand - Waterdoorlatende voeg

Gator XP is een waterdoorlatende polymeervoeg, wordt bij regen steeds weer licht elastisch waardoor de voeg minder snel scheurt ten opzichte van een cement gebonden voeg. Gator XP is alleen toepasbaar op een goed water doorlatende ondergrond.

 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.