Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Sierbestrating Etten-Leur

Sierbestrating kopen in Etten-Leur

Woont u in de buurt van Etten-Leur en bent u op zoek naar sierbestrating, tuinhout of andere materialen om uw tuin aan te leggen of te verfraaien? Kom dan vooral even naar Sprundel, in onze showtuin vindt u de laatste tuintrends op het gebied van sierbestrating, natuursteen, keramische tuintegels, gebakken bestrating, tuinverlichting, veranda's, tuinhuizen en blokhutten, siergrind en split, tuinmeubelen en nog veel meer. 

Van den Broek Bestratingen Sierbestrating in de buurt van Etten-Leur

Mooie sierbestrating kopen in de buurt van Etten-Leur

Wat is sierbestrating eigenlijk? In principe is het bestrating dat voor de sier is. Er zijn verschillende soorten sierbestrating, zoals

  • Natuursteen
  • Keramiek
  • Beton

Het fijne van sierbestrating is, dat het uw tuin of terras een stuk mooier en ook chiquer maakt dan bij gewone bestrating. Het zal een andere uitstraling geven en zo kunt u echt genieten van uw terras of tuin. Wat de kosten voor sierbestrating per m2 bedraagd en wat het leggen van sierbestrating kost, kunnen we het beste inschatten per situatie. Daarom geven wij in onze showtuin, onder het genot van een bakje koffie, gedegen advies en krijgt u een gratis offerte. Ook kunt u in onze showtuin inspiratie opdoen voor de ideale setting. Mocht u er nog niet helemaal uit zijn of twijfelen, dan zou een bezoekje aan onze showtuin zeker helpen om uw definitieve keuze te maken.

Sierbestrating aanleggen in Etten-Leur

Voor de regio Etten-Leur bent u voor het aanleggen van uw sierbestrating, van natuursteentegels tot gebakken klinkers, aanleggen tuinverlichting, ook op het juiste adres bij Van den Broek Bestratingen in Sprundel, Brabant. Wij hebben vakbekwame stratenmakers die ook in Etten-Leur uw sierbestrating aanleggen.

Van den Broek Bestratingen is als lid van de Garden Stones & Basics een vakbekwaam bedrijf dat met groot enthousiasme en betrokkenheid de basis voor iedere tuin invult.

Bij Van den Broek Bestratingen vindt u alles dat nodig is voor de aanleg van sierbestrating in de regio Etten-Leur., inclusief uitgebreid en deskundig advies van onze medewerkers. Wij maken vrijblijvend een offerte voor de aanleg van uw sierbestrating en werken uitsluitend met vakbekwame stratenmakers.

Sierbestrating kopen Etten-Leur | Van den Broek Bestratingen

Vakkundig leggen van sierbestrating in Etten-Leur en omgeving

Van den Broek Sierbestrating, ook thuis in vele andere tuinmaterialen, belooft u vakkundig advies, de hoogste kwaliteit, de beste service, kortom 100 % tevredenheid of u nu bedrijf of particulier bent. Kom eens rustig een kijkje nemen in onze inspirerende en ruime showtuin vlakbij Etten-Leur, kijk hier voor onze openingstijden.  

Met vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@vandenbroekbestratingen.nl of telefonisch 0165 352222.

Routebeschrijving

 

 

  Vind ons leuk op facebook                 

 

logo twitter origneel.jpg  Volg ons op twitter                                              

 

logo pinterest origineel  Bekijk meer foto's op Pinterest          

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.