Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Excluton

Excluton sierbestrating, voor alles wat er te wensen valt op het gebied van sierbestrating.

Excluton staat voor kwaliteit, een breed scala aan producten en innovatie. Alle sierbestrating wordt in eigen beheer geproduceerd door Excluton met eigen machines. Excluton staat garant voor topkwaliteit, en kan dus een breed assortiment in elke prijsklasse aanbieden. Excluton is de trendsetter voor de tuin van nu.

De mogelijkheden in combinaties tussen verschillende producten en verbanden zijn legio,
Excluton sierbestrating kan aan elke vraag voldoen, vanaf eenvoudige, maar nette sierbestrating tot het absolute topsegment.

Excluton Dealer Brabant

Van den Broek Bestratingen is dealer van het complete assortiment Excluton en in onze uitgebreide showtuin kunt u de producten komen bekijken.

Voor het tuinseizoen 2018 zijn vrijwel alle series vernieuwd door het toevoegen van moderne kleuren, maten en motieven. Daarnaast zijn er nog enkele compleet nieuwe series geïntroduceerd, zoals de Noviton printtegels en de keramische tegel met onderbouw Kera Twice, het bekijken meer dan waard!

De series die Excluton no meer voert zijn:

  • Puras
  • Abbeystones
  • Terras+ serie
  • 60 Plus Soft Comfort
  • 60 Plus Soft Finish
  • Mondo-X siertegels (o.a. Optimum en Decora lijn).

Ook voeren ze de bijzonder innovatieve series Noviton printtegels en Kera+ (drie lijnen keramische tegels op een (lichtgewicht)drager, waaronder de top serie Kera Twice).

Een uitgebreid assortiment sierbestratingsmaterialen en aanvullende betonwaren om de tuin aan te kleden en te verfraaien.
En de verkoop wordt ondersteund door een mooi magazine, daar wordt iedereen blij van!

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.