Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Tuinaanleg in Sprundel

Van den Broek Bestratingen aanlegservice is dé betrouwbare partner voor de realisatie van jouw droomtuin met sierbestrating, tuinverlichting, hout- en composiet schuttingen, en maatwerk overkappingen in Sprundel en omstreken. Ons toegewijde team bestaande uit verkoopadviseurs, hoveniers en specialisten op het gebied van bestrating staat voor je klaar om jouw tuinwensen werkelijkheid te maken. Of je nu kiest voor een moderne, strakke inrichting of juist een weelderige groene oase, wij creëren een uniek en duurzaam ontwerp dat perfect aansluit bij jouw stijl en voorkeuren.

Van den Broek Bestratingen ligt op ongeveer 5-15 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Ons aanlegproces voor jouw tuinproject:

  1. Gratis consultatie: We beginnen met een vrijblijvend gesprek waarin we jouw specifieke wensen en eisen bespreken. Jouw ideeën vormen de basis voor het ontwerp en de bijbehorende offerte.
  2. Tuinplan: Onze ervaren verkoopadviseurs gaan aan de slag met het tuinplan, waarbij ze rekening houden met de gewenste stijl, de omgeving en de functionaliteit van de tuin.
  3. Materialen: We selecteren zorgvuldig de beste materialen die aansluiten bij het ontwerp en passen bij de lokale omstandigheden.
  4. Vakkundige aanleg: Onze gespecialiseerde vakmensen nemen het voortouw bij de aanleg van jouw tuin. Van grondwerk tot sierbestrating en van tuinverlichting tot maatwerk overkappingen, wij zorgen voor een perfecte uitvoering.
  5. Afwerking en nazorg: Na de voltooiing van de tuinaanleg zorgen we voor een grondige afwerking en geven we advies over het onderhoud van jouw nieuwe tuin.

Van den Broek Bestratingen biedt niet alleen een ruim assortiment aan bestratingsmaterialen, maar gaat verder door ook de mogelijkheid te bieden om jouw tuin volledig te laten aanleggen. Na het opstellen van een (voorlopige) offerte, komt Van den Broek Bestratingen gratis ter plaatse inmeten voordat de daadwerkelijke aanleg plaatsvindt.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Van den Broek Bestratingen. Wij zorgen ervoor dat de aanleg van jouw tuin, van begin tot eind, in goede banen wordt geleid. De eerste stap naar jouw nieuwe tuin of terras is een bezoek brengen aan de showtuin van Van den Broek Bestratingen. Als je al een ontwerp hebt of de afmetingen van jouw tuin kent, neem deze dan mee. Wij kunnen je dan al een indicatieve offerte geven voor zowel de levering als de aanleg. In onze showtuin vind je een uitgebreide selectie aan bestratingsmaterialen, waarin de laatste tuintrends zijn verwerkt.

Na het maken van jouw keuze voor de materialen, kun je ons bellen of e-mailen om een afspraak in te plannen. Wij komen altijd nog bij je langs om de exacte afmetingen in te meten en het grondwerk te bepalen voor de definitieve offerte. Binnen enkele dagen kun je dan een gedetailleerde prijsopgave van ons verwachten. Van den Broek Bestratingen zorgt ervoor dat jouw tuinproject van begin tot eind soepel verloopt.

Ontdek de mogelijkheden

Neem een kijkje op onze website voor inspiratie en voorbeelden van eerdere projecten met sierbestrating, tuinverlichting, hout- en composiet schuttingen, en maatwerk overkappingen die we hebben gerealiseerd in Sprundel en omgeving. Van sfeervolle stadstuinen tot ruime landelijke tuinen, onze portfolio biedt diverse ideeën.

Gratis consult aanvragen

Ben je klaar om jouw droomtuin met sierbestrating, tuinverlichting, hout- en composiet schuttingen, en maatwerk overkappingen werkelijkheid te laten worden? Vraag vandaag nog een gratis consult aan bij Van den Broek Bestratingen. Bel ons op of vul het contactformulier in op onze website. Ons team staat paraat om al jouw vragen te beantwoorden en het tuinproject van jouw dromen te realiseren.

Tuinaanleg in Sprundel - Van den Broek Bestratingen

Met onze lokale expertise en toewijding garanderen wij een tuin die al je verwachtingen overtreft. Van ontwerp tot realisatie, Van den Broek Bestratingen staat voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Jouw tuin is onze passie.

Routebeschrijving