Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Kunstgras

Nooit meer maaien en altijd een mooi groen gazon

De laatste jaren wint kunstgras steeds meer aan populariteit. Door ons drukke leven willen we op de momenten dat we vrij zijn lekker genieten. Kusntgras helpt hierbij omdat u dit niet hoeft te maaien, te bemesten en water te geven. Kortom u kunt direct genieten van uw tuin en het buitenleven.

Wij leveren de beste kwaliteit kunstgras voor een lage prijs. Kunstgras kiest u niet voor niets. Het heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van natuurgras. Het onderhoud van kunstgras bestaat uit het nu en dan vegen van de grasmat.

Het kunstgras bij Van den Broek bestratingen oogt niet alleen als gras, het voelt ook aan als natuurlijk gras! Het gras is voorzien van kleine perforatiegaatjes zodat de afvoer van regenwater niet wordt belemmerd. Kunstgras is leverbaar met verschillende uiterlijke kenmerken zoals de kleur of de lengte van het gras maar de uitstraling is altijd zo natuurlijk.

Het kunstgras bij Van den Broek Bestratingen

* Is van hoogwaardige kwaliteit

* Is vrij van verontreinigingen

* Heeft een hoge UV-bescherming

* Is een Nederlands fabricaat

* Met 7 jaar garantie!

Kunstgras legservice Breda Roosendaal e.o.

Kunstgras aanleggen is voor ons een koud kunstje. Natuurlijk kunt u zelf ook het kunstgras leggen, maar als wij het kunstgras voor u leggen weet u zeker dat het goed ligt nu en later. Een goed stuk kunstgras is hierbij essentiëel, kies daarom 1 van onze kunstgrassen. We hebben voor iedere toepassing het beste kunstgras in ons assortiment. U kunt bij ons een keuze maken uit diverse soorten en kwaliteiten kunstgras, voor de aanleg van uw kunstgras in de omgeving Breda-Roosendaal kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bekijk onze kunstgrassoorten in onze webshop of bestel direct online.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment