Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Keramische tuintegels 4 cm (onderbouw)

Keramische tegels op een betonnen drager

Genieten van stijlvolle keramische tegels met hoogwaardige eigenschappen. Bij deze tegels op onderlaag van beton is het keramiek op een betonnen onderlaag geplaatst, deze combinatie is uniek en revolutionair, hierdoor zijn deze keramische tegels geschikt voor elk type ondergrond en kunt u profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel.

Voordelen keramische tegel op een betonnen onderlaag

De keramische tegels van 2 cm dik dienen in een gestabiliseerd zand- of splitbed te worden gelegd. Bij deze nieuwe series keramische tegels met onderlaag is dit niet meer vereist. Wij adviseren echter wel om dit nog enigszins te stabiliseren, een aantal zakken Stabiking door het ophoogzand is echter voldoende.
Door deze eenvoudige verwerking zult u ook zien dat de kosten voor het aanleggen van de bestrating aanzienlijk dalen. Uiteraard worden de keramische tegels met een betonnen onderlaag ingevoegd met een voegmortel. Aan de zijkant van de tegels zitten afstandhouders waardoor er niet gewerkt hoeft te worden met voegkruisjes. Dit scheelt weer tijd in de verwerking. 

Tevens zijn er keramische tegels met een betonnen drager van 6cm, zodat u ook op de oprit kunt kiezen voor een onderhoudsvriendelijke, kleurechte keramische tegel.

Bekijk ons assortiment keramische tegels op beton online of kom langs in onze showtuin.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.