Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

CeraDeco

Het beste van keramiek en beton

Een exclusief product vraagt om kwaliteit. CeraDeco biedt de voordelen van keramiek en beton in één product.

De gepatenteerde verbinding en het unieke productieproces zorgen voor de samensmelting van het hoogwaardig verdicht beton en de toplaag van keramiek.

Hierdoor worden geen concessies gedaan op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Zo realiseert CeraDeco: Luxury for life.

  • Keramiek toplaag
  • Maximale hechting door trilbeton
  • Hoge sterkte beton
  • Eenvoudige verwerking
  • Duurzaam en slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Exclusief design
  • Unieke afstandhouder en voegopsluiting

Luxe binnen handbereik

Wie droomt er niet van? Een tuin met een exclusieve en duurzame uitstraling. Keramische tegels van CeraDeco geven een nieuwe dimensie aan een luxe buitenleven. Met dit unieke product wordt iedere gewenste terraslocatie in uw tuin bereikbaar voor de exclusiviteit van puur Italiaans keramiek en design. CeraDeco is verkrijgbaar in twee bijzondere keramiek variaties. De exclusief verkrijgbare kleuren en designs vertalen uw persoonlijke smaak naar een comfortabel en stijlvol buitenleven. Het CeraDeco assortiment keramische tegels, dat geïnspireerd is op zowel klassieke als moderne trends, biedt een passende stijl voor elk tuinontwerp.

CeraDeco Lux

Voor wie onderscheidend niet genoeg is, biedt CeraDeco LUX een exclusief verkrijgbaar alternatief. De volledig geïntegreerde toplaag garandeert een extreme slijtvastheid en geeft uw terrasvloer de hoogste graad in duurzaamheid en exclusieve beleving. Kortom, een leven lang genieten van ware topklasse.

CeraDeco Lux is bovendien verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Zelfs een uniek product met een grootformaat van maar liefst 90x90 cm.

Bekijk hier het actuele aanbod van alle producten of kom langs in onze showtuin om deze prachtige keramische tegels te komen bekijken.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Keramische tuintegels 4 cm (onderbouw)