Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Sierbestrating Roosendaal

Sierbestrating Roosendaal

Wilt u sierbestrating kopen in de buurt van Roosendaal? Dan bent u bij Van den Broek Bestratingen aan het juiste adres. Gevestigd in de regio van Roosendaal hebben wij een uitgebreid assortiment aan sierbestrating. U heeft ruim de keuze uit mooie sierbestrating en alle andere benodigdheden voor de bestrating van uw tuin of terras. Met nieuwe bestrating geeft u uw tuin een volledig nieuwe uitstraling waar u jarenlang plezier van heeft!

Sierbestrating kopen Roosendaal | Van den Broek Bestratingen

Sierbestrating kopen in de regio van Roosendaal

Zo nu en dan krijgen wij de vraag, wat is sierbestrating? Sierbestrating is bestrating dat gelegd wordt voor de sier. In feite is het om de uitstraling mooier of chiquer te maken. Er zijn verschillende soorten sierbestrating. Ons grote assortiment kunt u in onze vestiging nabij Roosendaal vrijblijvend komen bekijken. Hieronder een kleine selectie van wat wij hebben, onder andere:

  • Betonnen sierbestrating
  • Keramische tegels
  • Designtegels met print
  • Natuursteen tegels

En nog veel meer diverse andere soorten bestrating. U kunt alle kanten op wat betreft sierbestrating om uw tuin volledig naar wens te maken. Voor andere artikelen die uw tuin compleet maken zoals tuinmeubels, verlichting, veranda’s & overkappingen en blokhutten & tuinhuizen. Voor een compleet nieuwe tuin bent u bij Van den Broek bestratingen dus zeker aan het juiste adres! Wilt u alleen sierbestrating? Dan bent u ook van harte welkom voor alle nodige informatie.

Vakkundig leggen van sierbestrating in Roosendaal en omstreken

Als u ervan overtuigd bent dat sierbestrating uw tuin of terras duidelijk mooier maakt, dan zou u eens langs kunnen komen in onze Showtuin. Hier kunt u zelf de verschillende soorten sierbestrating bekijken en voelen. Tevens kunnen wij u uitleg en advies geven over de bestrating. Zo kunnen wij vragen beantwoorden zoals: wat kost sierbestrating per m2 en wat kost sierbestrating leggen? Dit verschilt namelijk per situatie en oppervlakte waar er gelegd moet worden. Tevens kan de ondergrond ook een rol spelen. In onze showtuin loopt er genoeg vakkundig personeel rond om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunnen wij u eventueel voorzien van een gratis offerte. Wilt u even nadenken over de offerte of bestrating, dan bieden wij u graag een kopje koffie aan.

Van den Broek Bestratingen sierbestrating in de buurt van Roosendaal

Mooiste sierbestrating koopt u bij Van den Broek Bestratingen

Bij Van den Broek Bestratingen staan wij voor u klaar! Wanneer u sierbestrating wilt kopen nabij Roosendaal, kunt u bij onze vestiging langskomen om ons assortiment te bekijken. Weet u al wat voor sierbestrating u in uw tuin wilt? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij zijn u graag van dienst! Onze showroom is gevestigd in Sprundel, waar u ons gehele aanbod kunt bekijken en wij u helpen bij al uw vragen!

Routebeschrijving

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.