Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Keramische terrastegels Breda

 

 

 

Kies je voor keramische terrastegels dan kies je voor gemak met een luxe uitstraling! Deze tuintegels zijn een relatief nieuwe trend en wij begrijpen waarom! Keramische terrastegels zijn perfect in onderhoud en laag in gewicht, zodat deze tegels gemakkelijk te leggen zijn en je er lang van kunt genieten.

WAT ZIJN KERAMISCHE TERRASTEGELS?

Keramische terrastegels voor buiten zijn erg populair op het gebied van sierbestrating. Ze worden gemaakt van klei die geperst, gebakken en geglazuurd wordt. Keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijk, kleurvast, vorstbestending, nagenoeg krasvast en door geringe vochtopname nemen ze minder dan 0.5 % vuil aan. Dit betekent dat keramische terrastegels enorm sterk zijn! Bij Van den Broek Bestratingen nabij Roosendaal en Breda hebben wij een zeer groot assortiment keramische tuintegels.

WEINIG ONDERHOUD EN MINDER ONKRUID

Kies je voor keramische terrastegels dan adviseren wij om een waterdoorlatend voegmiddel te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je minder last hebt van onkruid en daardoor dus nóg minder aan onderhoud hoeft te doen! Bezoek de showtuin van Van den Broek Bestratingen nabij Roosendaal en Breda en ontdek de oneindige mogelijkheden keramische terrastegels.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.