Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Tuintegels met motief

Tuintegels met motief: de absolute kroon op je terras!

De afgelopen jaren voerden de 60x60 tuintegels in het zwart, antraciet en grijs de boventoon in tuinen. In het afgelopen seizoen was er gelukkig een kentering zichtbaar: het mag allemaal eindelijk weer wat vrolijker!

Inspelend op deze ontwikkeling zijn er door trendwatchers een aantal speelse en kleurige tegels voor in de tuin ontwikkeld die het mogelijk maken om naar eigen inzicht te ‘mixen’ en te ‘matchen’. Met de tuintegels met motief  maak je van je terras een waar pronkstuk. Ook onze keramische tegels en natuursteen tegels zijn overigens uitermate geschikt om van je terras een pronkstuk te maken!

Met het modernste technieken in het formaat 60x60cm worden deze unieke terrastegels geproduceerd in de hipste trendkleuren. De tuintegels met motief worden geproduceerd in diverse design motieven zowel in de betonnen als in de keramische uitvoering.

Designtegels maken het mogelijk om een mediterrane sfeer in tuin te creëren, een charmant retroterras of en tof stadstuintje, een rustieke buitenruimte behoren allemaal tot de mogelijkheden. Deze tuintegels met motief zullen uw tuin/terras omtoveren tot een fijne plek waar heerlijk gegeten en geborreld kan worden!De tuintegels met motief bevatten een zeer uitgebreid kleurenpallet: van gedekte bruintinten tot zeer fleurige Oosterse, felle tinten.

Uiteraard is er tijdens het ontwerpen van deze tuintegels met motief niet alleen gelet op de kleuren en motieven. De eigenschappen van de designtegels zijn ook nog eens bovengemiddeld, zodat met weinig onderhoud optimaal genoten kan worden van de mooie zomerse dagen in de tuin.

 

   

Zeer positieve reacties over de tuintegels met motief

Ondertussen zijn de eerste tuinen al aangelegd met de tuintegels met motief. Dit heeft geleid tot zeer enthousiaste reacties vanuit onder andere tuinarchitecten, hoveniers en tuineigenaren. Veel tuineigenaren zijn lyrisch over de oneindige combinatiemogelijkheden en de tot nu toe behaalde resultaten!

Wij durven gerust te zeggen dat de terrastegels met motief voor buiten uniek zijn in hun soort en dat ze aan alle verwachtingen voldoen. De design tuintegels met motief zijn onderhoudsvriendelijk, niet vlekgevoelig en behouden netjes hun kleur

Sierbestrating bij Van den Broek Bestratingen

Bij Van den Broek Bestratingen in Brabant staan wij voor u klaar! Wanneer u sierbestrating wilt kopen nabij Breda en Roosendaal, kunt u bij onze vestiging langskomen om ons uitgebreide assortiment te bekijken in onze showtuin. Weet u al wat voor sierbestrating u in uw tuin wilt? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Online sierbestrating kopen is ook online mogelijk, voor als u al precies weet wat u wilt! Bekijk het aanbod snel, dan helpen wij u graag verder bij Van den Broek bestratingen!

 

    

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.