Sierbestrating Breda

Sierbestrating kopen in Breda

Woont u in de buurt van Breda en bent u op zoek naar sierbestrating, tuinhout of andere materialen om uw tuin aan te leggen of te verfraaien? Kom dan vooral even naar Sprundel, in onze showtuin vindt u de laatste tuintrends op het gebied van sierbestrating, natuursteen, keramische tuintegels, gebakken bestrating, tuinverlichting, veranda's, tuinhuizen en blokhutten, siergrind en split, tuinmeubelen en nog veel meer. 

Sierbestrating aanleggen in Breda

Voor de regio Breda bent u voor het aanleggen van uw sierbestrating, van natuursteentegels tot gebakken klinkers, aanleggen tuinverlichting, ook op het juiste adres bij Van den Broek Bestratingen in Sprundel, Brabant. Wij hebben vakbekwame stratenmakers die ook in Breda uw sierbestrating aanleggen.

Van den Broek Bestratingen is als lid van de Garden Stones & Basics een vakbekwaam bedrijf dat met groot enthousiasme en betrokkenheid de basis voor iedere tuin invult.

Bij Van den Broek Bestratingen vindt u alles dat nodig is voor de aanleg van sierbestrating in de regio Breda, inclusief uitgebreid en deskundig advies van onze medewerkers. Wij maken vrijblijvend een offerte voor de aanleg van uw sierbestrating en werken uitsluitend met vakbekwame stratenmakers.

Van den Broek Sierbestrating, ook thuis in vele andere tuinmaterialen, staat voor vakkundig advies, de hoogste kwaliteit, de beste service, kortom 100 % tevredenheid of u nu bedrijf of particulier bent.

Kom eens rustig een kijkje nemen in onze inspirerende en ruime showtuin, kijk hier voor onze openingstijden.  

Met vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@vandenbroekbestratingen.nl of telefonisch 0165 352222.

 

  Vind ons leuk op Facebook                                            

 Volg ons op Instagram

logo pinterest origineel  Bekijk meer foto's op Pinterest          

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.