Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Kunstgras Breda

Kunstgras kopen in de buurt van Breda: Van den Broek Bestratingen

Voor een gazon dat weinig onderhoud vergt kun je kunstgras kopen in de buurt van Breda. Kunstgras vergt minder onderhoud dan echt gras en blijft het hele jaar door mooi groen. Het enige onderhoud dat u heeft aan kunstgras, is het nu en dan vegen van de grasmat. Bij Van den Broek Bestratingen nabij Breda verkopen wij kunstgras van hoge kwaliteit. Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden en een prachtige investering voor uw tuin!

Kunstgras laten leggen in regio Breda

Wij hebben diverse soorten kunstgras in ons assortiment. Het verschil zit in de vezelsoorten, lengte en de dichtheid van het kunstgras. Bij de keuze voor het soort kunstgras is het belangrijk om op het gebruik te letten. Zo gaan langere vezels bijvoorbeeld eerder plat liggen. Daarom voorzien wij u graag van de nodige informatie in onze showroom. Voor het beste resultaat laat u ons het kunstgras leggen. Zo weet u zeker dat het goed blijft liggen.

Soorten kunstgras

Een kleine greep uit onze collectie aan kunstgras:

  • GSB kunstgras premium plus pro
  • GSB kunstgras premium delight
  • GSB kunstgras premium pleasure
  • GSB kunstgras premium soft

De verschillen tussen deze soorten zitten in de veerkracht, kwaliteit, vezels, hoogte en de toepassing. Wij helpen u graag bij de verschillende mogelijkheden per toepassing.

Kunstgras kopen bij Van den Broek Bestratingen

Zorg ervoor dat de ondergrond waterdoorlatend is, verder adviseren wij om een drukverdelend onderdoek onder het kunstgras aan te brengen. Verder is het gebruik van instrooizand aan te raden bij intensief gebruik van uw kunstgras. Wilt u meer advies? Of bent u naast kunstgras ook op zoek naar bestrating? Onze medewerkers in onze vestiging nabij Breda geven u graag meer advies over kunstgras! U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen voor de aanleg van kunstgras. Wij helpen u graag!

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.