Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Bestrating Breda

Bij Van den Broek Bestratingen in de buurt van Breda koopt u uw bestrating

Wilt u bestrating kopen nabij Breda? Dan bent u bij Van den Broek Bestratingen aan het juiste adres. Gevestigd nabij Breda hebben wij een groot assortiment aan bestrating. U heeft de keuze uit diverse soorten mooie sierbestrating en andere benodigdheden voor de bestrating én inrichting van uw tuin. Met hoogwaardige materialen en deskundige adviezen helpen wij u graag om uw tuin naar wens te maken!

Bestrating kopen in de regio Breda

Voor tuintegels in de regio Breda bent u van harte welkom in onze showroom. Van den Broek bestratingen is expert op het gebied van sierbestrating in Breda. In onze showroom nabij Breda kunt u ons volledige assortiment bekijken. Wij hebben onder andere:

  • Natuursteen
  • Beton
  • Keramische tuintegels
  • Hout

Verder kunt u de tuin ook volledig inrichten met bijvoorbeeld kunstgras, siergrind, of een tuinhuis! De mogelijkheden zijn eindeloos en voor iedere tuin zijn er geschikte opties te vinden. Tuinverlichting en –overkappingen zijn elementen die na de bestrating aan bod komen. Bij alle keuzes staan wij u graag te woord, dus kom gerust langs in onze showroom.

Bezoek van den Broek bestratingen

Bij Van den Broek Bestratingen staan wij voor u klaar! Wanneer u bestrating wilt kopen nabij Breda, kunt u bij onze vestiging langskomen om ons assortiment te bekijken. Weet u al wat voor bestrating u wilt? Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij zijn u graag van dienst! Voor vragen en informatie, of om inspiratie op te doen bent u uiteraard van harte welkom bij onze showroom in de buurt van Breda!

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.