Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Geïmpregneerd tuinhout kopen roosendaal

Geïmpregneerd tuinhout heeft vele toepassingen in de tuin. Van tuinschermen en schuttingen tot sfeervolle pergola’s. Tuinhout is enorm veelzijdig en kan lang meegaan mits het goed geïmpregneerd wordt. Door jouw tuinhout te impregneren wordt er voor gezorgd dat jouw tuinhout beschermd is tegen de meeste weersinvloeden.

Geïmpregneerd tuinhout kopen in Roosendaal e.o.

Welke breedte, dikte of lengte u ook nodig heeft, bij Van den Broek Bestratingen nabij Roosendaal vindt u een ruim assortiment geïmpregneerd tuinhout voor een vriendelijke prijs. We kunnen geïmpregneerde planken, balken en palen leveren in diverse lengtes. Naast geïmpregneerd grenen- en vurenhout leveren we ook Lariks/douglas en hardhout. Vanwege de hoge duurzaamheid is lariks/douglas tuinhout of bijvoorbeeld hardhouten vlonderplanken soms de enige oplossing. Te denken valt aan bijvoorbeeld steigers en bruggetjes of vlonders en looppaadjes die vaak gebruikt worden.

Tuinhout kopen bij Van den Broek Bestratingen

Van den Broek Bestratingen heeft veel verschillende producten van geïmpregneerd tuinhout, van planken en palen tot hekwerken en poorten. Wat je ook wilt in jouw tuin, wij hebben het! Kom langs in onze showtuin nabij Roosendaal en Breda en laat je informeren over de mogelijkheden van geïmpregneerd tuinhout.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.