Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Reiniging en onderhoud

Voor jarenlang genieten van uw tuin

Ieder jaar in de vroege lente of late winter ziet bij de meesten onder ons het terras eruit of het een opknapbeurt best kan gebruiken. Het maakt meestal niet veel uit of je terras uit hout vervaardigd is of uit betonnen, keramische - of natuursteentegels bestaat. Onder invloed van regen, wind, bladval en meer schaduwuren en minder zon krijgen mos en algen in de wintermaanden de kans zich stevig op de terrasvloer te vestigen. Ook uw houten schuttingen, vlonderdeken of houten meubels hebben onderhoud nodig.

WS GREEN CLEAN; Alg en mos reiniging van uw bestrating!

Behandelingsmiddel voor het reinigen van uw bestrating en tegels. Heeft u last van groene aanslag op uw tegels? Geen paniek met deze WS green clean verwijnt de groene aanslag voor langere tijd van uw bestrating!

WS Green Clean is een product om algen en mossen effectief te bestrijden. Het heeft een effectieve bevochtiging  en penetratie van vervuiling in poriën. Algen en mossen worden op die manier “bestreden”. WS Green Clean laat een residu achter op de ondergrond. Hierdoor wordt voorkomen dat de groene aanslag snel weer terugkomt. WS Green Clean is om deze reden ook preventief toe te passen.

Deze Green Clean is toepasbaar op:
– beton
– cement
– natuursteen
– hout

Verkrijgbaar in flessen van 1 liter

Verdunning:

Verdunning van WS Green Clean is veelal afhankelijk van de situatie. Als richtconcentratie kan de volgende richtlijn gehandhaafd worden:
Normale vervuiling 1: 100 (algen)
Redelijke vervuiling: 1:50 (mossen)
Bij sterkere vervuiling moet de concentratie verhoogd worden.

Na ongeveer 2 dagen droog weer ziet u dat de groene aanslag verdwenen is.  

Coating voor sierbestrating en natuursteen

Wij hebben speciale coating voor alle soorten (sier)bestrating en natuursteen voor het ophalen en/of beschermen van de kleur. Wij werken met de WS Seal Protect (kleurloos) of met de WS Imperial Black (zwart) om uw bestrating van een vuilafstotende beschermlaag te voorzien. Deze WS coatings reduceren ook eventuele kalkuitbloei en haalt de oorspronkelijke kleur weer op. Tevens wordt uw sierbestrating voorzien van een anti-slip laag.

 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.