Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Groene aanslag verwijderen

Weg met groene aanslag gebruik WS Green Clean

Je kent het wel, heel je terras onder de groene aanslag. Je bestrating, vlonders en schuttingen ontkomen er niet aan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoe ontstaat het?

Groene aanslag op bestrating wordt veroorzaakt door algen en mossen. Deze organismen groeien het snelst op een vochtige ondergrond en op schaduwrijke plekken. Zorgen voor meer zon in de tuin kan de groene aanslag enigszins verminderen.

Groene aanslag verwijderen

Wij gebruiken zelf de algenverwijderaar WS Green Clean. Dit is een zeer effectieve algenverwijderaar maar vooral ook makkelijk in gebruik. Het enige dat je hoeft te doen is de WS Green Clean te verdunnen met water en dit met een gieter of nevelspuit verdelen. Daarna is het enige wat u moet doen, afwachten. Juist deze snelle manier van verwijderen spreekt veel mensen aan. Uiteindelijk wil toch iedereen dat het er netjes en verzorgd uitziet zonder veel arbeid en kosten. WS Green Clean laat een onzichtbare beschermlaag achter op het materiaal dat tot 1 jaar werkzaaam is.

Groene aanslag voorkomen

Wij adviseren om WS Green Clean preventief te gebruiken op uw nieuw aangelegde sierbestrating. Uw terras blijft gegarandeerd maandenlang groene aanslag vrij. Daarna 1x per jaar de behandeling herhalen.

Gebruik geen hoge druk spuit

Er wordt nog vaak gebruik gemaakt van een hoge druk om de groene aanslag te verwijderen. Je beschadigt hierbij de bovenzijde van het bestrating. De poriën van de tegels worden als het ware opengespoten, waardoor de alg meer mogelijkheden heeft om zich vast te zetten op de steen.  Het is snelle manier om schoon te maken, maar uiteindelijk versnelt het de groei van alg.

BESTEL DIRECT ONLINE

 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Reiniging en onderhoud