Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

WS Coating voor sierbestrating en natuursteen

Wilt uw uw oprit of terras beschermen met een impregneermiddel of coating? 

Om uw sierbestrating of andere materialen van beton of natuursteen voor langere tijd te beschermen hebben wij een unieke reiniger, coating en/of kleurverdieper en beschermer in ons assortiment.

Het impregneren van bestrating is in grote lijnen preventief en voorkomt dat het materiaal na aanbrengen vocht opneemt. Wanneer een materiaal geen vocht meer op kan nemen, hebben algen nog weinig kans tot aangroeien. U houdt dus enkele jaren uw bestrating e.d. vrij van groene aanslag. Ook is er de kleurverdiepende werking die er voor zorgt dat de kleuren in de materialen intenser worden en beschermen. 

Wij adviseren daarom om uw nieuwe (sier)bestrating meteen te behandelen met dit impregneermiddel.

De WS Seal & protect is geschikt voor beton, cement, natuursteen, hout en andere waterbestendige oppervlakten.

WS Advance

Primer en reiniger
Inhoud 1 liter

Productomschrijving

WS Advance is een zuurvrije reiniger die geschikt is voor het schoonmaken van uw bestrating, maar dient tevens altijd aangebracht te worden voordat er impregneermiddelen, zoals WS Seal & Protect of WS Imperial Black worden gebruikt. Door het gebruik van WS Advance kan het impregneermiddel goed in de bestrating trekken.

U kunt met 1 fles WS Advance gemiddeld een oppervlakte reinigen van circa 50 m2.

WS Seal & Protect

Kleurverdiepende beschermlaag transparant
Inhoud 1 liter

Productomschrijving

Uw nieuwe bestrating direct impregneren voor een langere levensduur? Of uw verkleurde/vergrijsde bestrating juist weer een nieuw leven inblazen? WS Seal & Protect verdiept de kleur en brengt een beschermlaag aan waardoor extern vuil, zoals groene aanslag, minder kans heeft zich te hechten aan de bestrating. Eerst reinigen met WS Advance en daarna behandelen met WS Seal & Protect en uw bestrating gaat weer een tijd mee!

U kunt met 1 fles WS Seal & Protect 2 lagen aanbrengen voor het impregneren van een gemiddelde oppervlakte van circa 15 m2.

WS Imperial Black - Kleurverdieper

 

Kleurverdiepende beschermlaag antraciet
Inhoud 1 liter

Productomschrijving

Is uw antraciete/zwarte bestrating of zijn uw muurblokken verkleurd en toe aan een opknapbeurt? Dan biedt WS Imperial Black uitkomst. Na gebruik hechten vuil, algen en/of mos minder snel en is uw bestrating onderhoudsvriendelijker! Uw bestrating wordt weer donker van kleur en tegelijkertijd voorzien van een impregneerlaag.

U kunt met 1 fles WS IMperial Black 2 lagen aanbrengen voor het impregneren van een gemiddelde oppervlakte van circa 15 m2.

 

BESTEL DIRECT ONLINE

 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Reiniging en onderhoud