Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Rubberen tegels

Speelplaatsen bieden kinderen de mogelijkheid zich naar hartelust uit te leven. Bescherming tegen verwondingen en letsel spelen hierbij een belangrijke rol. Valbrekende rubberen tegels dragen zorg voor de optimale combinatie van veilig spelen en plezier.

DE VOORDELEN VAN RUBBER TEGELS:

• valbrekend
• onderhoudsarm
• waterdoorlatend
• eenvoudig aan te brengen
• 100% recyclebaar

Het leggen van een rubbertegelvloer is eenvoudig. Zorg voor een vlakke ondergrond. Buiten kunt u het beste een ondergrond van betontegels of een vlak zandbed maken. Voor meer stabiliteit kunt u wat trasscement met zand vermengen. Voor gebruik binnen is nagenoeg iedere vlakke vloer geschikt. Zowel beton, hout als vloerbedekking vormen geen enkel bezwaar. De tegels kunt u met een stanleymes of soortgelijk mes snijden. Met een decoupeerzaag kunt u patronen uitzagen. Een handzaag met grove zaagtand is eveneens goed bruikbaar. Met kit of lijm kunt u de tegels eventueel aan elkaar vast verlijmen (of aan de ondergrond zoals houte, beton, linoleum, enz). Om de tegels aan elkaar te plakken, kunt u de zijkanten van de tegels van een laagje lijm voorzien of achteraf lijm in de hoeken spuiten. Leg de tegels stevig tegen elkaar aan. Door de tegels onderling te verlijmen maakt u van het terras of de vloer één geheel.

TIP: Als u uw mes natmaakt bevordert dit het snijden. Leg altijd een liniaal of lat op het deel dat u nodig hebt. Zo kunt u hier niet in snijden.

TIP: Rubber tegels zijn waterdoorlatend. De tegels kunnen niet rotten, maar water wat niet weg kan lopen kan gaan ruiken. Zorg ervoor dat de afvoer/drainage goed geregeld is.

Rubbertegels zijn uiterst onderhoudsvriendelijk. U kunt de tegels met een stofzuiger schoonzuigen (bij binnen gebruik) of schoonvegen met een bezem (bij buiten gebruik). De tegels zijn bestand tegen heet water en kunnen tevens gereinigd worden met een hogedrukreiniger. U kunt ook eenvoudig met wat water dweilen. Met een vochtige doek of een sopje kunnen vuilresten verwijderd worden. Alle schoonmaakmiddelen voor in- en rondom huis zijn geschikt. Vermijd het gebruik van agressieve of bijtende middelen.

Wij raden u aan om langs te komen in onze prachtig aangelegde showtuin met de allerlaatste tuintrends op het gebied van sierbestrating om zo tot een weloverwogen keuze te komen. Van te voren alvast inspiratie opdoen? Dat kan in onze webshop, hier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen.

Aanleg van uw bestrating is ook mogelijk, wij werken met zeer ervaren stratenmakers die het vak sierbestrating tot in de puntjes beheersen. Kom langs in onze showtuin, maak een keuze voor uw sierbestrating, vraag vrijblijvend een offerte voor de levering en/of aanleg van uw bestrating.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sierbestrating Beton