Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Schellevis Oud Hollandse tegels

Schellevis;  Tegels met karakter

De Oud Hollandse tegels van Schellevis danken hun levendige uitstraling aan de uniek kleurnuances, die na verloop van tijd hun ware karakter laten zien. De tegels geven daarmee, samen de vele combinatie-mogelijkheden, extra cachet aan iedere tuin of terras. Schellevis tegels zijn te herkennen aan het karakteristieke gaatjes-structuur. Topkwaliteit welke past in elke tuin.

De natuur als bron van inspiratie

De Schellevis tegels zijn het resultaat van tientallen jaren ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken. Geïnspireerd door de natuur, geven de speciaal geselecteerde grondstoffen en fabricage processen de tegels hun specifieke kleur en karakter.

De Oud Hollandse tegel van Schellevis is leverbaar in diverse afmetingen en kleuren en geschikt voor diverse toepassingen en gewichtsbelastingen zoals: terras, oprit, kantoorpleinen of openbare ruimtes. De Schellevis tegel is ook zeer geschikt als dakterrastegel.

Vind Schellevis Oud Hollandse terrastegels bij Van den Broek Bestratingen

Bij Van den Broek Bestratingen in Sprundel (nabij Roosendaal en Breda) vindt u een groot assortiment van verschillende soorten sierbestrating: van getrommelde bestrating tot strakke tegels zoals Oud Hollandse Tegels van Schellevis. Onze medewerkers geven u graag meer informatie en advies over de verschillende soorten siertegels in ons assortiment. Kom langs in onze vestiging in Sprundel (nabij Roosendaal en Breda) en bekijk ons assortiment sierbestrating in onze uitgebreide showtuin.

Bekijk het assortiment Schellevis Oud Hollandse tegels in onze webshop

Meer dan tegels alleen

Het voordeel van Schellevis is dat er overal aan gedacht wordt. Ook aan bijpassende betonprodukten zoals kleinplaveisel, stapelelementen, traptreden, zitelementen en zwembadranden. Om uw project letterlijk en figuurlijk af te maken.

Producten voor Schellevis Oud Hollandse tegels

 • Oud Holllande tegel antraciet

  Schellevis
 • Oud Holllande tegel grijs

  Schellevis
 • Oud Holllande tegel carbon

  Schellevis
 • Oud Holllande tegel roodbruin

  Schellevis
 • Oud Holllande tegel taupe

  Schellevis
 • Oud Holllande tegel creme

  Schellevis

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.