Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Siertegels

Siertegels, een sieraad voor uw tuin

De siertegel oftewel terrastegel is in basis hetzelfde als een betonsteen. Alleen noemen we het tegels omdat het een dikte van vier of vijf centimeter heeft en van een relatief groot formaat is. Door de moderne technieken van tegenwoordig kunnen vandaag de dag zelfs siertegels van een meter bij een meter geproduceerd worden. Siertegels lenen zich het best voor terrassen. Door hun grotere oppervlak en dikte zijn ze meestal niet geschikt voor zware belasting zoals een oprit.

Betonnen siertegels voor uw terras zijn er  in veel verschillende formaten, kleuren en afwerking – ideaal om uw tuin een uniek karakter te geven.

De keuze is reuze, wij raden u aan om langs te komen in onze prachtig aangelegde showtuin met de allerlaatste tuintrends op het gebied van sierbestrating om zo tot een weloverwogen keuze te komen. Van te voren alvast inspiratie opdoen? Dat kan in onze webshop, hier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen.

Aanleg van uw bestrating is ook mogelijk, wij werken met zeer ervaren stratenmakers die het vak sierbestrating tot in de puntjes beheersen. Kom langs in onze showtuin, maak een keuze voor uw sierbestrating, vraag vrijblijvend een offerte voor de levering en/of aanleg van uw bestrating.

 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.