Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Kleurechte deklaag

Sierbestrating met natuursteen granulaat deklaag

Sierbestrating met een hoogwaardige toplaag is sterk in opkomst. In tegenstelling tot gewone betonbestrating blijft dit soort zijn kleur goed behouden. De toplaag van deze betonbestrating is gemaakt van een vermalen natuursteen split of kleurechte mineralen. Ook qua bewerking zijn er verschillende soorten te koop. Doordat de toplaag veel dichter is dan bijvoorbeeld een betonsteen, zal de vochtopname veel lager zijn en slaat de tegel minder snel groen uit.

Slijtvaste sierbestrating

De toplaag die erop geperst is, is zo hard dat de tegel ook slijtvast is. Ze zijn ook erg mooi te combineren met een gebakken klinker. Bij Van den Broek Bestratingen kunnen wij u alles uitleggen over de verschillende soorten kleurvast geproduceerde bestrating, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en kleuren.

Wij raden u aan om langs te komen in onze prachtig aangelegde showtuin met de allerlaatste tuintrends op het gebied van sierbestrating om zo tot een weloverwogen keuze te komen. Van te voren alvast inspiratie opdoen? Dat kan in onze webshop, hier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen.

Aanleg van uw bestrating is ook mogelijk, wij werken met zeer ervaren stratenmakers die het vak sierbestrating tot in de puntjes beheersen. Kom langs in onze showtuin, maak een keuze voor uw sierbestrating, vraag vrijblijvend een offerte voor de levering en/of aanleg van uw bestrating.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.