Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Steenlijmpoeder

Steenlijm wordt vermengd met water. Steenlijm poeder wordt veelal gebruikt voor het afwerken van bijvoorbeeld een plantenbak. De lijm wordt dan aan de binnenkant van de constructie aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de stootvoegen aan de binnenkant van de bak worden afgedicht. Met een emmer steenlijmpoeder van 15 kg kan je ongeveer 40 blokken van 60 cm verwerken. Dit is gelijk aan 24 strekkende meter.

Gebruik Steenlijm

Het is belangrijk zorgvuldig te werk te gaan met steenlijm. Denk hierbij aan dosering en hoe het muurblok wordt gelegd. Gebruik je teveel van de lijm, dan zal dit meteen langs de muur lopen wanneer het blok wordt bevestigd. Is de lijm eenmaal uitgelopen, dan kan je dit niet meer verwijderen zonder de muurblokken te beschadigen. Ook de manier waarop je de blokken plaatst is belangrijk. Zet het blok gekanteld op de muur en leg deze neer. Let op dat je het muurblok van de buitenkant naar binnen toe kantelt. Als de lijm uitloopt weet je zeker dat dit aan de binnenkant gebeurt, uit het zicht dus

Productomschrijving

Even water toevoegen en u heeft een gebruiksklare mortel waarmee u bijvoorbeeld muurtjes, borders van gebakken bestrating of natuurstenen stapelelementen kunt lijmen. WS Steenlijmpoeder is weerbestendig, heeft een hoge kleefkracht, is extra vloeibaar tijdens gebruik en wordt snel hard na verwerking.

  • Zeer makkelijk te verwerken
  • Voor binnen en buiten
  • Hydraulisch afbindend
  • Soepele, goed verwerkbare specie met hoge kleefkracht
  • Hoge standvastigheid
  • Weerbestendig
  • Onbrandbaar

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Lijm en voegmiddelen