Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Tuinverblijven

Volop genieten van elk seizoen 

Ons assortiment Tuinverblijven van Woodvision is erg veelzijdig en omvat diverse typen buitenverblijven, kapschuren, zadeldaken, paviljoens en priëlen. De tuinverblijven zijn leverbaar in diverse modellen en betreffen “alles-met-een-dak”.

Zo kunt u kiezen voor een Comfort buitenverblijven, Doe-het-Zelf verblijven, Topvision tuinhuizen, Veranda Classis en Basic. 

Topvision tuinhuizen brengen traditie en ontwikkeling samen. De uitstraling van een modern tuinhuis naadloos gecombineerd met de robuuste materialen van een blokhut.

Het Comfort model buitenverblijf  is te zien als instapmodel; een luxe uitvoering voor een aantrekkelijke prijs. De Doe-het-zelf-lijn (DHZ)  is gunstig geprijsd en maakt het voor echte doe-het-zelver mogelijk om, met behulp van een duidelijke opbouwhandleiding, zelf aan de slag te gaan om een buitenverblijf, kapschuur of zadeldak te maken.  De buitenverblijven en kapschuren zijn verkrijgbaar in een oneindig aantal afmetingen en zijn erg flexibel vanwege diverse indelingsmogelijkheden met de wanden.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.