Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 12 okt. 2023 t/m 1 okt. 2025.

Piet Boon by Douglas & Jones

Timeless Design

Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit: de Piet Boon by Douglas & Jones outdoorcollectie is tot stand gekomen vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter. Keer op keer een bijzondere beleving. Juist de passie om binnen- en buitenruimtes tot leven te laten komen zorgt ervoor dat deze outdoor collectie de buitenruimte hetzelfde comfort en uitstraling meegeeft als de verschillende ruimtes binnenshuis.

De outdoorcollectie herbergt precies datgene waar Studio Piet Boon voor staat; een harmonieus geheel met een tijdloos karakter en een luxe uitstraling.

Deze collectie tuintegels is een perfecte combinatie van het kenmerkende creatieve handschrift van Studio Piet Boon met de jarenlange ervaring en vakmanschap in keramische tegels van Douglas & Jones.

De outdoorcollectie van Piet Boon bestaat uit een vijftal volkeramische grootformaat tuintegels (90x90cm) uit de series CONCRETE & GIANT Tile met een massa van maar liefst 3 centimeter. Juist deze dikte maakt gebruik en toepassing gemakkelijker, omdat het zorgt voor extra stabiliteit.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Keramische tuintegels 3 cm