Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Afwatering

Terras afwatering

Wateroverlast in uw tuin is gemakkelijk te voorkomen met afwatering systemen. Zonder water zou uw tuin zeer waarschijnlijk niet zo mooi zijn. Planten en bloemen hebben water nodig. Maar een teveel aan water is niet goed en kan zelfs funest zijn voor uw planten. Bovenal is het gewoon heel vervelend. Maar het wordt een probleem wanneer het veel regent en het water kan niet weg. Dit doet uw terras geen goed en het kan op den duur veel overlast veroorzaken. Vooral wanneer gebruik gemaakt wordt van groot formaat tegels of natuursteen. Voor elk terrasstijl kan men tegenwoordig een passende afvoer vinden.

Nieuw bij Van den Broek; Hydroblob voor het bufferen en draineren van oppervlaktewater

De Hydroblob regenwaterbuffer beschermt door het teveel aan water te absorberen en af te geven aan de omringende grond. Zo wordt wateroverlast in de tuin, op het terras en bij op- en afritten voorkomen. Hydroblob is het efficiënte, milieuvriendelijke systeem om wateroverlast te voorkomen en regenwater terug te geven aan de natuur. Hydroblob is eenvoudig te plaatsen en heeft geen aansluiting nodig op het riool. De regenwaterbuffer kan afgedekt worden met bijvoorbeeld aarde, siergrind of eventueel een Hydroblob rooster

Bij Van den Broek Bestratingen kunnen wij u alles uitleggen over de verschillende soorten afwatering systemen voor uw tuin en terras. Bekijk ons assortiment afvoergoten hier in onze webshop.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.