Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Straatbaksteen Naturel

Natuurlijk buitenleven

Natuurlijk en authentiek. De natuur is bezig met een comeback en dat willen we zien, voelen en ruiken. In de natuurlijke en landelijke tuin wordt daarom veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Dat geelf een vriendelijk karakter. De beplanting is roylaal, maar wel zorgvuldig gecombineerd. Zo ontstaat een eigen mini-natuurgebied waar je helemaal tot rust komt.

Heerlijk naar buiten en de handen in de aarde. Er gaat niets boven tuinieren. En na afloop? Genieten van de rust en alles wat groeit en bloeit in jouw eigen tuin. Een eigen stukje natuurgebied, waarin je heerlijk ontspant. Natuurlijk met de Naturel straatbaksteen. Deze collectie bevat bakstenen in verschillende kleurstellingen en texturen. Allemaal met de landelijke uitstraling die past bij een tuin waarin groen de hoofdrol speelt.

Wist je dat?

Gebakken sierbestrating is een verantwoorde keuze in een natuurlijke tuin. Ze worden gemaakt van klei. Een volledig hernieuwbare grondstof. Puur natuur en lekker duurzaam dus!

Natuurlijke combinatie

Donkere straatbakstenen vormen een stijlvolle, rustige basis voor een landelijke tuin. Ze doen denken aan natuurlijke paden en combineren daardoor mooi met de royale beplanting en natuurlijke materialen en accessoires.

Kom langs in onze showtuin of bekijk ons assortiment gebakken sierbestrating in onze webshop.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gebakken bestrating