Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Straatbaksteen Klassiek

Tradioneel rustiek

Tijdloze elementen, warme kleuren en kleurrijke, veelal bloeiende planten geven de klassieke tuin een rustiek en harmonieus karakter. Dat wordt versterkt door traditionele tuinpatronen, een verzorgde uitstraling en zorgvuldig tuinonderhoud. Onmisbaar in deze tuin zijn de sfeervolle accessoires: decoratief en nostalgisch maar ook eigentijds.

Klassieke straatbakstenen voelen zich thuis op de achtergrond. Ze eisen de aandacht niet op, maar zorgen dat andere tuinelementen schitteren. Het ontwerp waar je trots op bent. De beplanting die je met liefde heeft aangebracht en onderhoudt. De zithoek waar je graag ontspant met jouw gezin of vrienden. Zo ontstaat een tuin met een perfecte balans tussen rust en sfeer. Groen, ordelijk en blijvend mooi. Maar wél een tuin waar geleefd mag worden. De klassieke serie biedt keuze uit straatbakstenen in tal van kleurstellingen. Een uitstekende keuze voor tijdloze tuinen.

Wist je dat?

Klassieke straatbakstenen goed passen in tuinen met symmetrische vormen. De bescheiden uitstraling zorgt ervoor dat vakken met beplanting extra goed tot hun recht komen. Zonder dat de bestrating aan stijl en karakter verliest. En zeker niet aan kleur.

Authentieke uitstraling

Gebakken bestrating wordt mooier met de jaren. Natuurlijk kun je wachten tot de tijd zijn werk doet. Maar wil je direct al die authentieke look voor jouw oprit, tuinpad of terras? Kies dan voor een gebakken sierbestrating. Denk ook eens aan gedurfde combinaties met strakke en moderne elementen in je tuin. Verrassende contrasten maken een tuin spannend.

Kom langs in onze showtuin of bekijk ons assortiment gebakken sierbestrating in onze webshop.

 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gebakken bestrating