Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 12 okt. 2023 t/m 1 okt. 2025.

Straatbaksteen Design

Rustgevend design

Modern en strak. De designtuin is overzichtelijk en heeft een strakke vormgeven met een aantal opvallende elementen. Bestrating, beplanting, tuinmeubelen en accessoires; alles is tot in detail op elkaar afgestemd. Door de keuze voor een duidelijk thema of een afgebakende functie ontstaat een rustgevend geheel.

In een designtuin is bestrating méér dan de basis. De gebakken sierbestrating zelf is de eyecatcher. Design straatbakstenen zijn gemaakt om gezien te worden. Strak, stijlvol en vol karakter. Dat zorgt voor een tuin met allure. Een plek om heerlijk te loungen na het werk. Ontspannen te barbecueën in het weekend. Of lekker lang te borrelen op een nazomeravond. De Design serie bestaat uit moderne straatbakstenen in tal van kleurstellingen én texturen. Een uitstekende keuze voor bijzondere, onderscheidende tuinontwerpen.

Wist je dat?

In een designtuin zijn strakke lijnen essentieel. Naast het halfsteensverband zorgt ook het blokverband voor een moderne uitstraling. Net even anders, maar wél blijvend mooi.

Durf te combineren

Donkere bestrating geeft een tuin een moderne look. Breng accenten aan met opvallende designelementen en accessoires. En durf te combineren met opvallende vormen en kleuren. Daardoor komt gebakken bestrating nog meer tot zijn recht.

Kom langs in onze showtuin of bekijk ons assortiment gebakken sierbestrating in onze webshop.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gebakken bestrating