Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen

Wij hebben een breed assortiment aan tuinmeubelen in ons assortiment van TUINDECO. Onze hardhouten- en wicker tuinmeubelen worden geïmporteerd uit Azië. Tuinmeubelen van Europese houtsoorten als grenen en vuren zijn vooral afkomstig uit midden en noord Europa. Tuindeco selecteert haar producenten, waar vooral kwaliteit en kwaliteitscontrole hoog in het vaandel staan.

Wicker tuinmeubelen
Wicker tuinmeubelen zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Dit komt met name door het onderhoudsvrije karakter en de grote verscheidenheid aan kleurstellingen die met houten meubelen niet altijd voorhanden zijn. Tuindeco importeert uitsluitend wicker meubelen met een duurzaam gepoedercoat aluminium frame (geen staal), waarbij er speciale aandacht is voor de materiaaldikte van het aluminium, de maatvoering en volledig dichtgelaste verbindingen. In tegenstelling tot wat veel mensen veronderstellen, worden de aluminium frames volledig handmatig omvlochten met kunststof wicker / polyrattan. Wicker heeft een sterke gelijkenis met natuurlijk rotan, maar is vele malen duurzamer en in vele vormen, uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar.
Naast bovengenoemde goede kwaliteit van de tuinmeubelen in wicker, biedt Tuindeco een uitstekende kwaliteit kussens met een bovengemiddelde stofdikte.

Teak tuinmeubelen
Onze teakmeubelen worden machinaal vervaardigd van Indonesisch teakhout. Teakhout bezit beschermende oliën en is daardoor van nature duurzaam voor buitengebruik. Behandelen is dus niet noodzakelijk. Het teakhout zal door invloed van het weer een natuurlijke patinagrijze kleur krijgen. Desgewenst kunt u dit natuurlijke vergrijzingproces onderdrukken door met regelmaat speciale teakolie op te brengen.

Hardhouten tuinmeubelen
Onze hardhouten meubelen zijn machinaal vervaardigd van het Indonesische houtsoort mahonie. Deze worden af-fabriek standaard geleverd met een 3-laags beschermingssysteem. Het is een olieachtige substantie die een eerste bescherming geeft. Voor een langdurige bescherming dient het product na ingebruikname voorzien te worden van een extra olielaag Kleine scheurtjes en vervormingen kunnen ontstaan. Dit is een eigenschap van deze houtsoorten en dient als normaal te worden beschouwd.

Grenen en vuren tuinmeubelen
Onze grenen en vuren meubelen worden geïmpregneerd geleverd. De levensduur van het meubel wordt hierdoor verlengt. Het impregneren van onze tuinmeubelen beschermt tegen schimmels en andere houtaantastende processen, maar het zal u niet ontslaan van onderhoud. De “Grey Yourself” meubelen kunt u zelf voorzien van Grey Wash steigerhoutsbeits, voor een perfecte afwerking van uw meubelset. De Grey Wash geeft een nostalgische kleur aan uw meubelen

 

BEKIJK ONS ASSORTIMENT IN DE BROCHURE OF IN DE WEBSHOP

 

 

 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.