Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Natuursteen

Levendig, tijdloos en karaktervol

Wie af en toe een oude kerk bezoekt weet dat natuursteen zelfs na honderden jaren nog steeds zijn charme heeft. Puur natuur en hierdoor tijdloos. Vele kleurvariaties en afmetingen zijn mogelijk, de trend van het moment is vooral tegels in de grotere maten. Lekker rommelig werken met granietkeitjes, een modern terras met tegels van 100x100 cm. of een wildverband, mogelijkheden te over.

Natuursteen, geen steen hetzelfde

Natuursteen is en blijft een product uit de natuur en heeft daardoor unieke eigenschappen, waardoor geen steen hetzelfde is. Kiezen voor natuursteen betekent kiezen voor een levendige, tijdloze en karaktervolle tuin.

Kleurvast en krassen

De trend van het moment is vooral natuursteen tegels in de grotere maten of een wildverband. Als je kiest voor natuursteen tegels in je tuin, dan kies je voor een duurzaam en kleurecht product. Kleurecht betekent niet altijd kleurvast. Afhankelijk van het kalkgehalte in de steen en weersinvloeden worden natuursteen tegels in de loop van de tijd valer van kleur. Een proces waardoor natuursteen, en je tuin, altijd leeft. De keuze die je maakt is voor vele, wellicht tientallen jaren.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.