Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Hout-betonsysteem

Betonschuttingen of Hout-Beton schutting

Een betonschutting is geschikt als tuinafscheiding, geluidsscherm en veiligheidsafsluiting. U bent jarenlang verzekerd van gemak en plezier. De betonschuttingen zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Er zijn diverse kleuren zoals grijs, zwart en rood als ook motieven mogelijk zoals houtmotieven, steenmotief en rotsmotief. Ook bestaat de mogelijkheid tot de keuze uit enkelzijdig en/of dubbelzijdig motief. 

Van den Broek Bestratingen kan ook zorgen voor het plaatsen van uw betonschutting, u kunt hiervoor vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Hout-Beton schutting

Een hout-beton schutting is zeer geschikt voor het creëren van een stijlvolle erafscheiding. Een hout-beton schutting is geschikt voor tuineigenaren die de uitstraling van hout willen combineren met de degelijkheid en duurzaamheid van hout.

  • Motieven op de betonplaten voor een origineel effect bijvoorbeeld betonplaten met rotsmotief.
  • Diverse hoogten mogelijk door gebruik van dubbele betonplaat of aanpassen tuinschermen

Met onze hout-beton schuttingsystemen creëert u een strakke en zeer stevige erfafscheiding. De tuinschermen worden op de betonplaten geplaatst waardoor het hout geen grondcontact heeft en dus nooit in het water of vocht komt te staan. Dit is de garantie voor een lange levensduur. De betonpalen en betonplaten zijn voorzien van stalen wapening.

 

Bekijk hier ons assortiment hout-beton schuttingsystemen in onze webshop

Wilt u ook uw hout-betonsysteem laten plaatsen? Ook dit is bij Van den Broek Bestratingen geen probleem, wij maken gratis een offerte op maat voor u.

 

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinafscheidingen