Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 12 okt. 2023 t/m 1 okt. 2025.

Straatbaksteen Vida

Gezellig met karakter

De tuin is een gezellige buitenkamer, waar alles kan en mag. Een spontane en nonchalante ruimte voor het hele gezin. Wilde en bloeiende planten groeien door elkaar, al een natuurlijk kleurrijk geheel. Elk seizoen zie de tuin er anders uit met een verzamelijk van verschillende materialen en accessoires. De nadruk ligt op "buiten genieten".

Warmte in elk seizoen. Dat bereik je met Vida straatbakstenen. Een kleurrijke collectie met een gezellige, sfeervolle en toch stijlvolle uitstraling. Ideaal voor gezinnen met kinderen die houden van mooi én multifunctioneel. De Vida serie combineert goed met verschillende soorten planten en karaktervolle accessoires. En het onderhoud is eenvoudig en kost weinig tijd. Zodat er veel tijd overblijft om te genieten. Bijvoorbeeld in een mediterrane tuin met oranje, rode, paarse of bruine gebakken bestrating.

Wist je dat?

Straatbakstenen kun je met een gerust hart in je tuin leggen. Ze bevatten uitsluitend natuurlijke grondstoffen en bovendien voelen ze ook zeer natuurlijk aan wanneer je met blote voeten over je terras loopt

Mix en match

Gebakken sierbestrating is uitstekend te combineren met andere verhardingsmaterialen. Denk bijvoorbeeld eens aan een oranjerode straatbaksteen voor de paden, gecombineerd met een vlonder van vergrijsd hout. Warm én stijlvol! Zoek je naar een meer speelse uitstraling? Kies dan voor een mix van kleuren, waarin bijvoorbeeld subtiele kleuraccenten van de gevel terugkomen. Vooral bij brede paden en grote terrassen is ‘mixen en matchen’ een aanrader. Dat breekt grote oppervlaktes.

Kom langs in onze showtuin of bekijk ons assortiment gebakken sierbestrating in onze webshop.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gebakken bestrating