Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Wat is de beste tijd om een tuin aan te leggen?

Wat is de beste tijd om een tuin aan te leggen?

Tuin op de schop!

Harde materialen zoals bestrating kunnen het hele jaar worden gelegd als de grond niet te nat is. De meeste mensen denken aan het laten maken van een tuinontwerp als het voorjaar wordt. Een heerlijke tijd van het jaar om naar buiten te gaan en het liefste zo snel mogelijk van de tuin te genieten. U doet er daarom goed aan om al in de winter na te denken over uw wensen en een ontwerp te laten maken. De tuin kan dan in het vroege voorjaar gerealiseerd worden en u kunt meteen volop van uw tuin genieten als het mooi weer wordt. Bovendien is het voorjaar een drukke tijd bij hoveniers en stratenmakers en dan kan het langer duren voordat u aan de beurt bent. Indien u in het late voorjaar of de zomer plannen maakt zal de tuin waarschijnlijk pas in het najaar gerealiseerd kunnen worden. Begin dus tijdig met uw voorbereidingen en plannen.

Wilt u lekker kunnen genieten van uw tuin zodra het voorjaar begint, dan kunt u beter uw tuin aanleggen in de herfst of zelfs in de wintermaanden als het niet vriest.

Voordelen

  • Het terras hoeft niet gelijk gebruikt te worden. Straatwerk en grondwerk kan zorgvuldig gebeuren met voldoende ‘inklink’ en ‘verdiepingstijd’. Verzakking achteraf wordt daarmee voorkomen.
  • U kunt rustig aandoen; Uw hovenier, stratenmaker of ontwerper heeft alle tijd voor u en zelf hoeft u niet a-la-minuut te besluiten