Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Besteltips voor een goede start

Besteltips voor een goede start
  1. Bestel uw materiaal altijd in één keer. Alle producten sierbestratring, natuursteen, gebakken klinkers en keramische tegels zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Daardoor kunnen materialen uit verschillende producties een beetje afwijken in kleur en structuur.
  2. Bestel liever een geringe hoeveelheid materiaal extra. Mochten er tijdens het straten stenen breken of komt de bestrating toch iets anders uit, dan zit u nooit zonder. Bovendien kunt u met een kleine voorraad later materialen vervangen.
  3. Controleer de materialen altijd voor verwerking. Materialen die eenmaal zijn verwerkt, zijn als zodanig geaccepteerd en kunnen achteraf nooit een reden tot klacht zijn. Herbestratingskosten worden niet vergoed.
  4. Volg altijd de legvoorschriften van de leverancier op of raadpleeg ons wat de legvoorschriften zijn. Dit voorkomt onaangename verrassingen.
  5. Een aantal betonartikelen, met name zwart en grijs beton of producten met een kleurstof kunnen gevoelig zijn voor witte uitslag. Hierop worden geen klachten geaccepteerd.
  6. Alle vermelde afmetingen bij onze vestigingen zijn circa maten. De mogelijkheid bestaat dus dat de maten een beetje afwijken. Eventuele klachten hierover worden niet geaccepteerd. Meet voor aankoop het product op, als u strikt gebonden bent aan bepaalde afmetingen.
  7. Bij eventuele klachten over het materiaal wordt altijd het advies van de leverancier opgevolgd. 
  8. Als laatste... de meesten materialen hebben onderhoud nodig. Ook uw sierbestrating. Het is dan ook belangrijk dat u ook uw terras onderhoud door het bladeren (bloemblaadjes) weg te halen, zand weg te vegen en uw terras regelmatig schoon te maken met warm water. Eventueel met een door ons geadviseerd onderhoudsproduct.