Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Kindvriendelijke tuin

Kindvriendelijke tuin

Veilig in de schaduw spelen

Een schaduwdoek zorgt ervoor dat u, maar ook uw kinderen, ook even uit de zon kunt genieten van uw tuin of terras. NIets is vervelender als de kinderen verbanden tijden het spelen. Ook met een kleine regenbui kun je heerijk buiten blijven zitten.. Een schaduwdoek wordt gespannen aan palen, bomen en muren zodat u geen last heeft van een hinderlijke parasolvoet. U kunt het doek hangen waar u wilt en op de manier ook hoe u maar wilt. Extra voordeel: het doek kan het hele seizoen buiten blijven hangen. Door het combineren van verschillende vormen en maten schaduwdoeken creëert u een decoratieve en trendy schaduwplek. Mooi en functioneel!

Met een kindertuinmeubel gezellig tafelen

Bent u van plan van uw tuin een kindvriendelijke tuin te maken, dan zijn er leuke en praktische kindertuinmeubelen, waar de kinderen met veel plezier hun broodje eten.

Urenlang speelplezier

In een kindervriendelijke tuin mogen natuurlijk ook de speeltoestellen niet ontbreken. NIet alleen leuk voor uw kinderen, maar ook voor de buurkinderen of de vriendjes van school.

Veilig neerkomen op rubberen tegels

Voor de veiligheid van uw spelende kinderen is het van het grootste belang dat ze zacht landen als ze van de glijbaan, schommel of een ander speeltoestel af komen. Speciaal hiervoor zijn er speciale rubberen veiligheids tegels beschikbaar. De rubbereb tegels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.
 

Speelzand, niet alleen voor in de zandbak

Een goed alternatief voor rubber tegels is speelzand. Dat is evengoed veilig. Voordeel van speelzand is dat het eenvoudiger te vervangen is als er sprake is van vervuiling.