Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Tuinverlichting zelf aanleggen

Tuinverlichting zelf aanleggen

Tuinverlichting zelf aanleggen

Tuinverlichting die op zwakstroom werkt is aansluitklaar en kunt u zelf installeren. Zwakstroom tuinverlichting is absoluut veilig, zelfs wanneer per ongeluk de kabel zou beschadigen. Met spelende kinderen en gravende huisdieren in de buurt is dit een geruststellende gedachte.

Tegenwoordig wordt er veel aandacht besteedt aan de technische perfectie van zwakstroom tuinverlichting. De nieuwste technologieën zorgen voor een hoge lichtopbrengst. Desondanks zijn ze zeer energiezuinig en hebben een extreem lange levensduur. Dit ziet u terug in een uitstekende garantie tot wel 3- 5 jaar.

Voor het aanleggen van zwakstroom tuinverlichting hoeft u geen technische kennis te hebben. U kunt deze tuinverlichting zelf aansluiten. Het principe is eenvoudig en snel te realiseren. U kunt het systeem gemakkelijk uitbreiden of veranderen. Heeft u een lichtplan, dan is het alleen nog maar de kabels uitrollen en de armaturen op de juiste plekken aansluiten. Graafwerk is niet nodig. Vanuit de transformator rolt u de laagspanningskabels uit en de kabel kan direct onder de bestrating verwerkt worden of in de borders worden bedekt met slechts wat aarde.

Zwakstroom tuinverlichting is dus snel en veilig te installeren. Wilt u uw zwakstroom tuinverlichting echter toch door een specialist laten aanleggen? Dat kan natuurlijk ook. Kom voor meer informatie bij ons langs.