Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Sierbestrating kopen

Terrastegels kopen & Straatstenen kopen

Ons uitgebreide assortiment sierbestrating kunt u ook kopen in onze webshop. Hier kunt u ons uitgebreide assortiment sierbestrating en tuinhout zien. Een prachtig aangelegd terras met kwaliteitsstenen en terrastegels geeft uw tuin een totaal nieuwe uitstraling. Bij Van den Broek Bestratingen kunt u alle stijlen sierbestrating kopen voor aantrekkelijke prijzen. We hebben een zeer divers aanbod tegels, grind en stenen tegen zachte prijzen en gunstige leveringsvoorwaarden.

Strakke tegels kopen of getrommelde stenen kopen?

Koopt u strakke bestrating dan zal uw tuin strak en modern ogen. Kiest u voor een gebakken steen of siergrind dan krijgt uw tuin een warme en gezellige sfeer. Samen met de tuinverlichting is de bestrating die u kiest bepalend voor de uitstraling van uw tuin.

Bij ons weet je zeker dat je krijgt wat je gezien hebt

Wij begrijpen dat je het fijn vindt om de sierbestrating of tuintegels eerst in het echt gezien te hebben voor je tegels koopt. Wil je advies over het kopen van tuintegels of sierbestrating? Kom dan gerust langs in Sprundel! In onze uitgebrede showtuin  kunnen wij u alles uitleggen over de voor- en nadelen van de tuinmaterialen, zodat u met een goed advies uw sierbestrating kunt kopen. U kunt bij ons alle nieuwe trends op het gebied van sierbestrating kopen. Wij zijn gevestigd in West-Brabant, regio Breda-Roosendaal-Bergen op Zoom.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.