Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 7 mrt. 2024 t/m 1 apr. 2025.

Op zoek naar een stratenmaker in Zundert en Rijsbergen?

Voor de regio Rijsbergen en Zundert in Brabant bent u voor het aanleggen van uw sierbestrating, het leggen van natuursteentegels, het leggen keramische tuintegels, het straten van gebakken klinkers, het aanleggen tuinverlichting op het juiste adres bij Van den Broek Bestratingen in Sprundel, Brabant.

Van den Broek Bestratingen is al 50 jaar een vakbekwaam bedrijf met zeer ervaren en vakkundige stratenmakers. Ons bedrijf is VCA en ISO gecertificeerd.

U vindt bij ons alles wat nodig is voor de aanleg van sierbestrating in de regio Rjsbergen en Zundert, inclusief uitgebreid en deskundig advies van onze medewerkers. Wij maken vrijblijvend een offerte voor de aanleg van uw sierbestrating en werken uitsluitend met vakbekwame stratenmakers.

Van den Broek Sierbestrating, ook thuis in vele andere tuinmaterialen, belooft u vakkundig advies, de hoogste kwaliteit, de beste service, kortom 100 % tevredenheid of u nu bedrijf of particulier bent.

Tot 31 juli 2015 6 % BTW op de aanleg bestrating van uw tuin en terras

 

Tip; U kunt nog tot 1 juli 2014 profiteren van het  voordelige 6% BTW tarief op de aanleg van uw bestrating.

Dus kom eens rustig een kijkje nemen in onze inspirerende en ruime showtuin waarin de nieuwste tuintrends zijn verwerkt.

Met vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@vandenbroekbestratingen.nl of telefonisch 0165 352222.

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.